Ποδόσφαιρο

01 Δεκεμβρίου 2016 12:28

Κολομβία και Βραζιλία αποχαιρέτησαν τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας (βίντεο)

Η συγκίνηση κυριάρχησε σε δυο ξεχωριστές τελετές στα γήπεδα της Ατλέτικο και της Τσαπεκοένσε, όπου οι οπαδοί των ομάδων αποχαιρέτησαν με δάκρυα στα μάτια τα θύματα.

Κολομβία και Βραζιλία αποχαιρέτησαν τα θύματα της αεροπορικής τραγωδίας (βίντεο)
-

 

Η Βραζιλία και η Κολομβία, αποχαιρέτησαν σε δυο ξεχωριστές τελετές, τους ποδοσφαιριστές της Τσαπεοκένσε, που έχασαν τη ζωή τους στην αεροπορική τραγωδία τα ξημερώματα της Τρίτης.

Την Κολομβία πραγματοποιήθηκε μια τελετή στο γήπεδο της Ατλέτικο Νασιονάλ, της ομάδας που θα αντιμετώπιζε η Τσαπεκοένσε στον πρώτο από τους δυο τελικούς του Copa Sudamericana.

Περίπου 40.000 οπαδοί της κολομβιανής ομάδας, ντυμένοι στα λευκά, φώναζαν συνθήματα για την Τσαπεκοένσε, την ώρα που μια μπάντα του στρατού, απέδιδε τιμές στα θύματα της τραγωδίας.

Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετικά συγκινητική, ειδικά τη στιγμή που έσβησαν τα φώτα στο γήπεδο και όλοι άναψαν τα κινητά τους, σε μια ανατριχιαστική στιγμή, κατά την οποία τα περισσότερα πρόσωπα ήταν δακρυσμένα.

Πάνω από τα γήπεδα πετούσαν ελικόπτερα Black Hawk ενώ στο γήπεδο βρέθηκαν και αρκετοί από τους διασώστες που συμμετείχαν στην επιχείρηση ανάσυρσης των σορών των θυμάτων.

Τελετές μνήμης - γήπεδο - ποδοσφαιριστές - Τσαπεοκένσε

Παρών στην τελετή, ήταν και ο υπουργός Εξωτερικών της Βραζιλίας Jose Serra ο οποίος ευχαρίστησε τους Κολομβιανούς για τη στήριξή τους.

Ανάλογες εικόνες είχαμε και σε παρόμοια τελετή που έγινε στο Τσαπέκο, την μικρή πόλη της Βραζιλίας που αποτελεί την έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Τελετές μνήμης - γήπεδο - ποδοσφαιριστές - Τσαπεοκένσε

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)