Αλλα αθλήματα

12 Ιουνίου 2014 21:25

Τρόμαξε το ατύχημα του Ντιβάλ στο Λε Μαν

Αν και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, το σοβαρό ατύχημα του Λοΐκ Ντιβάλ στις δοκιμές του 24ωρου αγώνα του Λε Μαν, έδειξε γιατί η συγκεκριμένη πίστα είναι από τις πιο επικίνδυνες.

-



Με κάθε ευκαιρία ο 24ωρος διάσημος αγώνας αυτοκινήτου του Λε Μαν, θυμίζει σε όλους πόσο επικίνδυνος είναι και το σοβαρό ατύχημα που είχε χθες ο Λοΐκ Ντιβάλ το αποδεικνύει περίτρανα.

Ένα χρόνο μετά το δυστύχημα του Άλαν Σίμονσεν, στην μακρά λίστα με τα ατυχήματα ήρθε να προστεθεί και αυτό του περσινού νικητή Λοΐκ Ντιβάλ, κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμών.

Ο Γάλλος οδηγός έχασε τον έλεγχο, πέφτοντας στα συρματοπλέγματα στην άκρη της πίστας πάνω από έναν τσιμεντένιο τοίχο, στάθηκε όμως τυχερός μέσα στην ατυχία του και γλίτωσε ως εκ θαύματος, ενώ το αυτοκίνητο του διαλύθηκε κυριολεκτικά.



Στην καταραμένη πίστα είχε συμβεί ένα από τα χειρότερα θανατηφόρα ατυχήματα, 59 χρόνια πριν, σκορπώντας το θάνατο σε 84 ανθρώπους.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)