Κοινωνία

Σήμερα 07:02

Δήμαρχος Κορυδαλλού στον ΑΝΤ1: Οι αντιδήμαρχοι μπήκαν μπροστά για να προστατέψουν τον κόσμο

Ο δήμαρχος Κορυδαλλού μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για όσα έγιναν το βράδυ του Σαββάτου σε πανηγύρι της πόλης.

Δήμαρχος Κορυδαλλού στον ΑΝΤ1: Οι αντιδήμαρχοι μπήκαν μπροστά για να προστατέψουν τον κόσμο
-

Χαοτική ήταν η κατάσταση που δημιουργήθηκε σε πανηγύρι του Κορυδαλλού το βράδυ του Σαββάτου, όταν κατά τη διάρκεια του γλεντιού, στο οποίο συμμετείχαν δεκάδες άτομα, κάποιοι νεαροί διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα, η κατάσταση να ξεφύγει.

Καρέκλες «έφυγαν» στον αέρα αλλά και πάνω σε ανθρώπους, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αντιδημάρχων και ενός 16χρονου, χωρίς κανένας από τους τρεις να τραυματιστεί σοβαρά.

Μιλώντας για το περιστατικό στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο δήμαρχος Κορυδαλλού, Νίκος Χουρσαλάς, είπε ότι «οι αντιδήμαρχοι μπήκαν μπροστά για να προστατέψουν τον κόσμο».

Όσο για τα αίτια της συμπλοκής ο δήμαρχος σημείωσε πως, «κάποιοι το έχουν συνδέσει με τις φανέλες που φόραγαν, αλλά έφυγαν αμέσως, παρά το ότι η Αστυνομία έφτασε αμέσως».

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 23 Σεπτεμβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Μητσοτάκης: Οι συναντήσεις στη Νέα Υόρκη και το τετ α τετ με τον Ερντογάν

Καιρός: άνοδος θερμοκρασίας και πρόσκαιρες βροχές την Δευτέρα


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)