Κοινωνία

21 Αυγούστου 2024 19:46

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Η καταδίωξη του ηλικιωμένου και τα 214000 ευρώ (εικόνες)

Ο 80χρονος προφυλακίστηκε για εμπρησμό από πρόθεση κατά συρροή. Τι βρέθηκε σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοικία του.

Φωτιά στα Γλυκά Νερά: Η καταδίωξη του ηλικιωμένου και τα 214000 ευρώ (εικόνες)
-

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα για τη σύλληψη του 80χρονου, ο οποίος προφυλακίστηκε και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για την πρόκληση τεσσάρων πυρκαγιών στα Γλυκά Νερά.

Ο 80χρονος συνελήφθη την Κυριακή μετά από καταδίωξη εκατοντάδων μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του και πάτησε γκάζι ώστε να αποφύγει τη σύλληψη. Μάλιστα στη συνέχεια δεν ήταν συνεργάσιμος και δεν κατέθεσε ενώ ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομέιο κάτι το οποίο και έγινε. Στη συνέχεια ζήτησε να επιστρέψει στα κρατητήρια χωρίς να ολοκληρωθουν οι ιατρικές εξετάσεις.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν 214.000 ευρώ, μπουκάλια με εύφλεκτο υγρό και αρκετοί αναπτήρες.

Σύμφωνα με την έρευνα των στελεχών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού φέρεται να έβαλε τέσσερις φωτιές μέσα σε λίγες ώρες στα Γλυκά.. Κάμερες ασφαλείας τον κατέγραψαν να οδηγεί το αυτοκίνητό του και να ρίχνει πανιά ή χαρτιά στα οποία είχε βάλει φωτιά πάνω σε ξερά χόρτα. Στο πορτ μπαγκάζ του οχήματός του βρέθηκαν μπιτόνια βενζίνης. Οι πυρκαγιές αυτές προκλήθηκαν την ημέρα κατά την οποία η Αττική βρισκόταν σε κόκκινο συναγερμό για εκδήλωση πυρκαγιάς και ήταν η ημέρα κατά την οποία ξέσπασε η καταστροφική φωτιά στη βορειοανατολική Αττική.


Ειδήσεις σήμερα:

Παραολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Αναχώρησε η ελληνική αποστολή

Ναυάγιο στη Σικελία: Εντοπίστηκε η σορός του Μάικ Λιντς

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)