Κοινωνία

19 Αυγούστου 2024 14:24

Πύργος: Ανήλικος χτύπησε στο μάτι 15χρονο με σκουπόξυλο

Πώς συνέβη το βίαιο περιστατικό που οδήγησε στον τραυματισμό του αγοριού. Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του.

Πύργος: Ανήλικος χτύπησε στο μάτι 15χρονο με σκουπόξυλο
-

Σοβαρός τραυματισμός προκλήθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίου που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στην περιοχή του Πύργου Ηλείας, αφού στο χειρουργείο κατέληξε ένας 15χρονος μετά από αψιμαχία με άλλον ανήλικο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος φέρεται να βρισκόταν σε φιλικό σπίτι στον Πύργο μαζί με τη μητέρα του. Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο συνέβη το μοιραίο, αφού η αψιμαχία του 15χρονου με έναν 16χρονο, φέρεται να οδήγησε τον τελευταίο στην επίθεση και στο χτύπημα του πρώτου στο μάτι με σκουπόξυλο.

Η μητέρα του 15χρονου αποχώρησε μαζί με τον γιο της από το σπίτι μετά το επεισόδιο με προορισμό την Πάτρα, όμως οι αφόρητοι πόνοι του παιδιού το οδήγησαν στο Καραμανδάνειο, με τους γιατρούς να αποφασίσουν να προχωρήσουν σε χειρουργείο κατόπιν των εξετάσεων που του έκαναν για να εκτιμήσουν τη σοβαρότητα της κατάστασής του.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως ήδη η μητέρα του 15χρονου έχει προχωρήσει σε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα της Πάτρας, ενώ μέρος της προανάκρισης έχει αναλάβει το Α.Τ. Πύργου.

Πηγή: patrisnews.com

Ειδήσεις σήμερα:

Ηλιούπολη: Καραμπόλα με πέντε αυτοκίνητα (εικόνες)

Κακοκαιρία - Ιωάννινα: Πλημμύρες και προβλήματα από την έντονη βροχόπτωση (εικόνες)

Γαλλία: Πυρκαγιά σε κάμπινγκ οδήγησε στην απομάκρυνση 3.000 παραθεριστών


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)