Αστυνομικό Δελτίο

14 Μαΐου 2018 20:00

Νεαρός εκβίαζε ανήλικη με άσεμνες φωτογραφίες της

Πως είχε πείσει το κορίτσι να του στείλει φωτογραφίες της σε …ερωτικές πόζες. Τι παραπάνω της ζητούσε.

Νεαρός εκβίαζε ανήλικη με άσεμνες φωτογραφίες της
-

Στα δίχτυα ενός νεαρού από την Λέσβο, τον οποίο δεν είχε συναντήσει από κοντά, αλλά γνωρίστηκαν μέσω διαδικτύου, με την «βοήθεια» του οποίου την παγίδευσε και την εκβίασε, έπεσε μια ανήλικη από την Κρήτη.

Ο άνδρας, ηλικίας 21 ετών, έπεισε την ανήλικη να του στείλει μερικές φωτογραφίες της, σε άσεμνες πόζες. Αφού εκείνη του έστειλε τις πρώτες φωτογραφίες, ο νεαρός την εκβίαζε ότι θα της δημοσιοποιήσει, ζητώντας της – για να μην το κάνει – να του στείλει και άλλες φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο.

Η κοπέλα βρήκε την δύναμη να μιλήσει στους δικούς της ανθρώπους για τον εκβιασμό από τον 21χρονο άνδρα. Έγινε καταγγελία στο ΑΤ Κίσσαμου, στην Κρήτη και με την βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εντοπίστηκαν τα ίχνη του νεαρού.

Σε συνεργασία με τις αστυνομικές αρχές της Μυτιλήνης, έγινε έρευνα στο σπίτι του 21χρονου, στην Λέσβο. Οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και ψηφιακά αποδεικτικά στοιχεία που «δένουν» τις κατηγορίες σε βάρος του.

Πλέον, ο νεαρός βρίσκεται αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)