Γενικά

24 Απριλίου 2014 15:40

Βελτιώνεται η υγεία της Αμερικανίδας που τραυματίστηκε από βαρελότο

Βελτίωση παρουσιάζει η υγεία της τουρίστριας που τραυματίστηκε το βράδυ της Ανάστασης, την ώρα που Τσίπρας και Πάγκαλος διασταυρώνουν τα πυρά τους για τις μπαλωθιές.

-

Αποσωληνώθηκε η 51χρονη Αμερικανίδα τουρίστρια που συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου τραυματισμένη από αυτοσχέδιο βεγγαλικό το βράδυ της Ανάστασης, στη Σαντορίνη.

Η 51χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει επαφή με το περιβάλλον και η κατάσταση της εμφανίζεται βελτιωμένη.

Την ίδια ώρα κι ενώ είναι ακόμη νωπή η τραγωδία που συγκλόνισε την Κρήτη τις ημέρες του Πάσχα, Αλέξης Τσίπρας και Θεόδωρος Πάγκαλος ανταλλάσσουν πυρά για τις μπαλωθιές. Ο Αλέξης Τσίπρας εξαπέλυσε επίθεση κατά του Θόδωρου Πάγκαλου επιχειρώντας παράλληλα να υποβαθμίσει την σημασία του ζητήματος της οπλοχρησίας στην Κρήτη, φαινόμενο που με αφορμή την πρόσφατη τραγωδία το Πάσχα στο Ρέθυμνο προκάλεσε και το αμφιλεγόμενο σχόλιο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ περί «ανακατάληψης» της Κρήτης.

«Δεν είναι η μπαλωθιά που σκότωσε ένα συνάνθρωπο μας, που τους ενοχλεί. Δεν τους συγκίνησε η απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής που δείχνει ότι η κατοχή, η χρήση και η κατάχρηση των όπλων φέρνει θάνατο», είπε ο κ. Τσίπρας και συμπλήρωσε: «Αν ήταν αυτό θα είχαν λάβει μέτρα τόσα χρόνια που κυβέρνησαν τη χώρα. Είναι η "μπαλωθιά" που δίνει ο κρητικός λαός στους φθαρμένους πολιτικούς, στα φθαρμένα κόμματα που μας έφεραν ως εδώ, στη φθαρμένη πολιτική του κυρίου Σαμαρά, με τον οποίο έχουν συμμαχήσει οι κάθε λογής Πάγκαλοι».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)