Αστυνομικό Δελτίο

13 Δεκεμβρίου 2013 13:33

Έρευνες για τους επίδοξους απαγωγείς του εφοπλιστή

Αστυνομικοί της Ασφάλειας χτενίζουν από το πρωί την περιοχή όπου έγινε η απόπειρα απαγωγής του εφοπλιστή Μαρτίνου, στη Βούλα, προσπαθώντας να εντοπίσουν ίχνη των κακοποιών.

-

Εξειδικευμένοι αξιωματικοί της Δίωξης Εκβιαστών έκαναν το δρομολόγιο των απαγωγέων μαζί με τον 33χρονο, ο οποίος κατάφερε να γλυτώσει από την ενέδρα των κουκουλοφόρων με τα καλάσνικοφ, χάρη στην ψυχραιμία του και στο σεμινάριο αυτοπροστασίας που είχε προσφάτως παρακολουθήσει.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο επιχειρηματίας κινείτο με το αυτοκίνητό του σε δρόμο πολύ κοντά στα γραφεία της εταιρείας του, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, είδε ξαφνικά μπροστά του ένα κλειστό φορτηγάκι να του κλείνει τον δρόμο και μέσα από αυτό να βγαίνουν τρία άτομα οπλισμένα με μακρύκανα όπλα.

Ακριβώς πίσω του, ένα δεύτερο φορτηγάκι τον έχει εγκλωβίσει. Ο νεαρός επιχειρηματίας διατήρησε την ψυχραιμία του, έκανε έναν ελιγμό, εμβόλισε με την όπισθεν το όχημα πίσω του και κατάφερε να επιστρέψει στα γραφεία της εταιρείας.

Άμεσα ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ και ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των επίδοξων απαγωγέων. Λίγα λεπτά αργότερα εντόπισαν δύο κλειστά φορτηγάκια κατεστραμμένα ολοσχερώς στις διασταυρώσεις της Αιόλου με την Ηρακλειδών και της Πάτμου με την Αθηναΐδος. Οι δράστες πυρπόλησαν τα οχήματα, προφανώς στην προσπάθειά τους να εξαφανίσουν οποιοδήποτε ενοχοποιητικό στοιχείο.

Όλα όσα συνέβησαν προσπάθησαν να αναπαραστήσουν την Παρασκευή, αξιωματικοί με εμπειρία σε παρόμοιες υποθέσεις με την βοήθεια του 33χρονου εφοπλιστή, προκειμένου να εξετάσουν εκτενώς το σχέδιο των δραστών.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)