Κοινωνία

Χθες 13:41

Ορχομενός: Καλλιεργούσαν 5800 χασισόδεντρα, περίμεναν κέρδη 13000000 ευρώ (εικόνες)

Εντός της φυτείας, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν εγκαταστήσει πλήρες σύστημα πλαστικών σωληνώσεων για την άρδευση των δενδρυλλίων. Πώς έφτασαν στα ίχνη της εγκληματικής οργάνωσης οι Αρχές

Ορχομενός: Καλλιεργούσαν 5800 χασισόδεντρα, περίμεναν κέρδη 13000000 ευρώ (εικόνες)
-

Νέα μεγάλη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης εντοπίστηκε σε αγροτεμάχιο της Βοιωτίας, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης προχθές πρωινές ώρες, συνελήφθησαν τρία μέλη εγκληματικής ομάδας (δύο αλλοδαποί, ένας Έλληνας), που καλλιεργούσαν τα δενδρύλλια με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση της κάνναβης.

Αστυνομία

Από τον χώρο της φυτείας, κατασχέθηκαν συνολικά 5.800 δενδρύλλια, ύψους 1,5 έως 3 μέτρων.

Επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο σκηνές – πρόχειρα καταλύματα, τα οποία οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρους ανάπαυσης και επιτήρησης της φυτείας, διάφορα αγροτικά εργαλεία – αντικείμενα κατάλληλα για την καλλιέργεια των δενδρυλλίων, είδη ένδυσης, ατομικής υγιεινής και τροφίμων.

Αστυνομία

Αστυνομία

Εντός της φυτείας, τα μέλη της εγκληματικής ομάδας είχαν εγκαταστήσει πλήρες σύστημα πλαστικών σωληνώσεων για την άρδευση των δενδρυλλίων.

Αστυνομία

Εντοπίστηκε και σύστημα φόρτισης κινητών τηλεφώνων, αποτελούμενο από ηλιακό πάνελ συνδεδεμένο με μπαταρία αυτοκινήτου, μικρό πίνακα με διακόπτη και μετασχηματιστή. Επιπλέον κατασχέθηκαν και τρία Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., από τη συγκομιδή των δενδρυλλίων, εκτιμάται ότι το παράνομο προσδοκώμενο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζαν τα μέλη της εγκληματικής αυτής ομάδας ανέρχεται σε περίπου 13.000.000 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς και παραπέμφθηκαν να απολογηθούν ενώπιον του ανακριτή Λιβαδειάς.

Ειδήσεις σήμερα:

Επίδομα θέρμανσης - Σκυλακάκης: Το πόσο κρύο έκανε τον χειμώνα θα καθορίσει το τελικό ποσό ανά δικαιούχο

ΠΑΟΚ - Γιάννης Παπαστεφανάκης στον ΑΝΤ1: Θα χτυπήσω πέναλτι στην Τούμπα (βίντεο)

Ελληνικό FBI - Δημογλίδου: Η διαταγή “πέρασε” από πολλές υπηρεσίες, θα διερευνηθεί η διαρροή ονομάτων (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)