Κοινωνία

Σήμερα 09:06

Νίκαια: 10χρονοι τραυμάτισαν συμμαθήτριά τους - “Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε” (βίντεο)

Τι ανέφερε η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" σχετικά με το περιστατικό και το γεγονός ότι το σχολείο δεν την ενημέρωσε.

Νίκαια: 10χρονοι τραυμάτισαν συμμαθήτριά τους - “Το σχολείο δεν μας ενημέρωσε” (βίντεο)
-

Μητέρα από την Νίκαια καταγγέλλει στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα” ότι η ανήλικη κόρη της δέχτηκε επίθεση από 3 αγόρια στο σχολείο. Επίσης αναφέρει ότι δεν ενημερώθηκε από το σχολείο για το περιστατικό.

Η μητέρα αναφέρει το πώς έγινε στο περιστατικό λέγοντας ότι «ήταν το παιδί μου στο προαύλιο και το είπε ένα άλλο κορίτσι “ψωνιο”. Όταν το παιδί μου ρώτησε γιατί την είπε έτσι το άλλο κορίτσι φώναξε αλλά τρία αγόρια και την χτύπησαν».

Όπως αναφέρει «οι δάσκαλοι δεν έκαναν τίποτα και το παιδί μου έχει πάθει σοκ»

Συνέχισε λέγοντας «εγώ το έμαθα όταν σχόλασε. Δεν μου είπε τίποτα η δασκάλα, όταν σχόλασε το παιδί το είπε στον πατέρα του και έτσι το έμαθα. Το παιδί στη συνέχεια  μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Στο σχολείο ισχυρίζονται ότι δεν έγινε το περιστατικό».

Η κυρία Μαρία Αραβαντινού, αντιδήμαρχος παιδείας Νίκαιας, μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή ανέφερε ότι «αυτήν τη στιγμή το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση».

«Η διευθύντρια έχει δώσει κατάθεση και μας είπε ότι έχει ενημερώσει τους γονείς. Επειδή όλοι έχουμε ανησυχήσει με όλα αυτά που βλέπουμε πρέπει να αναρωτηθούμε πώς θα χτυπηθεί το περιστατικό. Ο Δήμος δεν έχει αρμοδιότητα για τα θέματα του σχολείου παρά μόνο για τα κτηριακά θέματα» συμπλήρωσε.

Ωστόσο η μητέρα υποστηρίζει ότι δεν πήραν τηλέφωνο από το σχολείο για να την ενημερώσουν.

Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία στην Κυψέλη - Κούγιας: οι δράστες ήθελαν ο βιασμός τους να πάει στην Δικαιοσύνη, αλλά... (βίντεο)

“Eνώπιος Ενωπίω” - Κασσελάκης: Παρασκήνια από την συνέντευξη στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

“Μπάλντοκ για σένα”: Η επική εμφάνιση της Εθνικής Ελλάδος (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)