Κοινωνία

09 Οκτωβρίου 2024 18:22 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 12:57

Missing Alert για την εξαφάνιση 55χρονου

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση του άνδρα. Τι αναφέρει ο Σύλλογος «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Missing Alert για την εξαφάνιση 55χρονου
-

Λήξη συναγερμού σήμανε το Σάββατο, στις αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης για την εξαφάνιση ενός 55χρονου άνδρα, από την περιοχή του Φαλήρου, όπου χάθηκαν τα ίχνη του.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε στην έκδοση missing alert για την εξαφάνιση του 55χρονου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 7 Οκτωβρίου, ωστόσο με νεότερη ανακοίνωση του ενημερώνει για το αίσιο τέλος στην αναζήτηση.

Η νέα ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» αναφέρει:

"Η περιπέτεια του Αντωνιάδη Ελευθέριου, 55 ετών, έληξε σήμερα δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και είναι καλά. Ο Αντωνιάδης Ελευθέριος είχε εξαφανιστεί από το Φάληρο Θεσσαλονίκης στις 07/10/24 και «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί στις 09/10/24 προχωρώντας στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του. «To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Αντωνιάδη Ελευθέριο (επ.) (ον.) και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί".


Ειδήσεις σήμερα:

Η Καίτη Γκρέυ υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο

Κικίλιας: Το σπίτι στην Βασιλίσσης Σοφίας το αγόρασα νόμιμα και με καθαρό τρόπο

Φλόριντα - Κυκλώνας “Μίλτον”: Μαζικές εκκενώσεις, μποτιλιάρισμα και ελλείψεις καυσίμων (εικόνες)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)