Κοινωνία

07 Οκτωβρίου 2024 17:30 Τελευταία ενημέρωση : 07 Οκτωβρίου 2024 18:03

Ηράκλειο: Καρέ - καρέ η παράσυρση πεζών από μεθυσμένο οδηγό, πριν πέσει σε βιτρίνα (βίντεο)

Ο οδηγός που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοοόλ. έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να παρασύρει δύο πεζούς και να καταλήξει σε τζαμαρία καταστήματος. Σοκάρει το βίντεο - ντοκουμέντο

Ηράκλειο: Καρέ - καρέ η παράσυρση πεζών από μεθυσμένο οδηγό, πριν πέσει σε βιτρίνα (βίντεο)
-

Τα δευτερόλεπτα της παράσυρσης δύο πεζών στην λεωφόρο 62 Μαρτύρων, πριν εκείνο καταλήξει στην βιτρίνα καταστήματος, αποτυπώνονται σε βίντεο έρχεται στο φως της δημοσιότητας. Όπως φαίνεται στο βίντεο του neakriti.gr, ο μεθυσμένος οδηγός πέφτει πάνω σε δύο σταθμευμένα οχήματα, παρασέρνει δύο πεζούς και καταλήγει σε τζαμαρία καταστήματος!

Σημειώνεται ότι από το τροχαίο τραυματίστηκαν δύο άτομα, ένας 37χρονος Παλαιστίνιος και ένας 58χρονος Αλβανός, οι οποίοι μεταφέρθηκαν μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.


Στο βίντεο φαίνεται η στιγμή της παράσυρσης των δύο πεζών από το αυτοκίνητο. Το όχημα φαίνεται να πηγαίνει με ταχύτητα, καβαλάει το πεζοδρόμιο, χτυπάει τους πεζούς και στη συνέχεια καταλήγει στην τζαμαρία!

Τζαμαρία καταστήματος - Κρήτη

Δρόμος - Κρήτη

Οι ζημιές στην επιχείρηση στην 62 Μαρτύρων είναι μεγάλες, με τον μεθυσμένο οδηγό μετά το τροχαίο να συλλαμβάνεται από άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

Ειδήσεις σήμερα:

Λεβαδειακός: Ο Παπαδόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του

“Καλημέρα Ελλάδα” - Καταγγελία: “Μου βάλανε βενζίνη 64 λίτρα ενώ το αυτοκίνητό μου χωράει 54 και ο βενζινάς δικαιώθηκε” (βίντεο)

Εργατικό δυστύχημα - Λάρισα: Νεκρή 25χρονη σε εκκοκκιστήριο







12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)