Κοινωνία

Σήμερα 07:03 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 07:26

Βία ανηλίκων – Βόλος: Επεισόδιο μεταξύ παιδιών έληξε με αστυνομική παρέμβαση

Η Αστυνομία έφτασε στο σημείο για να λύσει τη διαφορά μεταξύ των πιτσιρικάδων που δημιουργήσαν φασαρίες.

Βία ανηλίκων – Βόλος: Επεισόδιο μεταξύ παιδιών έληξε με αστυνομική παρέμβαση
-

 

Ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει η νέα ένταση που σημειώθηκε σήμερα το βράδυ στη Νέα Ιωνία Βόλου, στην περιοχή της Πέτρου και Παύλου, όπου ξέσπασαν επεισόδια μεταξύ ανηλίκων. Το περιστατικό, που έλαβε χώρα κοντά σε κεντρικό σημείο της συνοικίας, αναστάτωσε τους κατοίκους για ακόμη μια φορά.

Η αστυνομία ειδοποιήθηκε άμεσα και κατέφθασε στο σημείο διαλύοντας και βάζοντας τέλος στη σύγκρουση. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί. Οι αρχές διερευνούν τα αίτια της συμπλοκής μεταξύ των ανηλίκων.

Η τοπική κοινωνία της Νέας Ιωνίας Βόλου έχει εκφράσει έντονη ανησυχία για τα περιστατικά βίας που σημειώνονται μεταξύ νέων, με πολλούς γονείς να απαιτούν αυστηρότερα μέτρα για την πρόληψη και αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων. Οι κάτοικοι επισημαίνουν ότι η συγκεκριμένη περιοχή έχει γίνει μάρτυρας αντίστοιχων περιστατικών στο παρελθόν και ζητούν αυξημένη αστυνόμευση, ειδικά τις βραδινές ώρες.

Πηγή: thenewspaper.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου υπόσχεται να νικήσει τους “εχθρούς”, έναν χρόνο μετά την επίθεση της Χαμάς

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες, βροχές και ομίχλη την Δευτέρα

Εορτολόγιο - 7 Οκτωβρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)