Κοινωνία

Χθες 15:26

Φωτιά στη Κόρινθο: Σπαραγμός στη κηδεία του 35χρονου (εικόνες)

Η κηδεία του Βασίλη Κυριάκου τελέστηκε νωρίτερα στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πίτσων. Συγκλονιστική σκηνή όταν η σύζυγος του 40χρονου περίμενε το φέρετρο στην είσοδο του Ιερού Ναόυ Αγίου Ανδρέου Κάτω Πιτσάς.

Φωτιά στη Κόρινθο: Σπαραγμός στη κηδεία του 35χρονου (εικόνες)
-

Σε κλίμα θλίψης και οδύνης τελέστηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης οι κηδείες των δύο ανδρών που έχασαν με τραγικό τρόπο της ζωή τους στην μεγάλη φωτιά που εκδηλώθηκε στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας.

Φίλοι, συγγενείς και γνωστοί του του 35χρονου Δημήτρη Σελέκου και του 40χρονου φίλο του Βασίλη Κυριάκου από τα Άνω Πιτσά Ξυλοκάστρου οδήγησαν τους αγαπημένους τους στον τελευταίο τόπο κατοικίας τους.

Η κηδεία του 35χρονου φίλου του, Δημήτρη Σελέκου πραγματοποιήθηκε στον στον Iερό Nαό του Αγίου Γεωργίου στη Λυκοποριά Ξυλοκάστρου.

Κηδεία 35χρονου

Εκατοντάδες φίλοι και συγγενείς συγκεντρώθηκαν και στον ιερό ναό του Αγίου Γεωργίου στη Λυκοποριά Ξυλοκάστρου για τον Δημήτρη Σελέκο.

Φωτιά - Κόρινθος - Κηδεία Βασίλη Κυριάκου

Η κηδεία του Βασίλη Κυριάκου τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέα Πίτσων. Συγκλονιστική σκηνή όταν η σύζυγος του 40χρονου περίμενε το φέρετρο στην είσοδο του Ιερού Ναόυ Αγίου Ανδρέου Κάτω Πιτσάς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τη μοιραία νύχτα, οι δύο φίλοι, που πήγαν να βοηθήσουν τον κτηνοτρόφο, παγιδεύτηκαν στις φλόγες, καθώς παρά τη σύσταση του πυροσβεστικού που έφευγε από το σημείο, εκείνοι παρέμειναν. Είχαν ξεκινήσει με τα μηχανάκια τους να πάνε να βοηθήσουν τον βοσκό να απομακρύνει τα ζώα του από το μαντρί.

Ο 40χρονος διατηρούσε φαναρτζίδικο και ήταν πατέρας τριών μικρών παιδιών, ενώ ο 35χρονος ασχολούνταν με γεωργικές εργασίες, είχε δύο παιδιά και η σύζυγός του είναι έγκυος στο τρίτο.

Ειδήσεις σήμερα:

Ψυρρή: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο

Βία ανηλίκων: Ανήλικη με νεφρική ανεπάρκεια άλλαξε σχολείο λόγω bullying (βίντεο)

Συναυλία για τα Τέμπη - Βλάχος: Κανείς δεν δικαιούται να ζητάει χρήματα στο όνομα των παιδιών μας

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)