Κοινωνία

Χθες 11:51

Θανάτωση ζώων - Βόλος: 31χρονος ομολόγησε πως έσφαξε γατάκι και σκύλο

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε ότι είναι ο δράστης που σκότωσε τη γάτα, το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Αγ. Νικολάου – Δημητριάδος και τον σκύλο την περασμένη εβδομάδα

Θανάτωση ζώων - Βόλος: 31χρονος ομολόγησε πως έσφαξε γατάκι και σκύλο
-

Για τη θανάτωση έξι ζώων, μεταξύ των οποίων η γάτα τη Δευτέρα και ο σκύλος την περασμένη εβδομάδα και τον τραυματισμό τριών ακόμη, κατηγορείται ένας 31χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες με τις κατηγορίες της παράβασης του νόμου ναρκωτικών και του νόμου περί όπλων.

Ο άνδρας, συνελήφθη χθες στο σπίτι του, στο κέντρο του Βόλου, όπου μένει με τον πατέρα του, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν δύο μαχαίρια (ένας σουγιάς και ένα κρητικό μαχαίρι), μικροποσότητα χασίς και τα ρούχα που φορούσε όταν τραυμάτισε θανάσιμα τη γάτα και έχει καταγράψει βίντεο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε ότι είναι ο δράστης που σκότωσε τη γάτα, το βράδυ της Δευτέρας, στην οδό Αγ. Νικολάου – Δημητριάδος και τον σκύλο την περασμένη εβδομάδα, αλλά δεν παραδέχεται τις άλλες θανατώσεις ζώων.Ωστόσο, μετά την κινητοποίηση των ζωόφιλων και ενώ η Αστυνομία είχε καταγγελίες μόνο για τον σκύλο και τη γάτα, χθες καταγγέλθηκαν άλλες 4 θανατώσεις ζώων και 3 τραυματισμοί, πράξεις που αναμένεται να αποδοθούν στον κατηγορούμενο.

Γάτα - γατάκι - γάτες - γατιά

Πλέον αναμένεται να του αποδοθεί κατηγορία για θανάτωση ζώων κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος, που επισύρει φυλάκιση έως και 10 έτη και χρηματικά πρόστιμα έως 50.000 €. Ο 31χρονος είναι άεργος και έχει απασχολήσει στην Αστυνομία και στο παρελθόν για κατοχή μικροποσοτήτων ναρκωτικών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, το βράδυ της Δευτέρας, φορώντας κουκούλα, πλησίαζε από πίσω το ανυποψίαστο ζώο, που ίσως την ώρα εκείνη κοιμόταν και κρατώντας σουγιά ή μικρό μαχαίρι, του κατάφερε μια μαχαιριά στη ράχη, λίγο πριν ουρά.
Η άτυχη γάτα έτρεξε ενστικτωδώς στην άλλη πλευρά του δρόμου στη συνέχεια, όπως φαίνεται στο βίντεο, έπεσε και ξεψύχησε, ενώ ο δράστης, της αποτρόπαιης πράξης εξαφανίστηκε.

πηγή: magnesianews.gr, taxydromos.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Βία ανηλίκων: Ανήλικη με νεφρική ανεπάρκεια άλλαξε σχολείο λόγω bullying (βίντεο)

Συναυλία για τα Τέμπη - Βλάχος: Κανείς δεν δικαιούται να ζητάει χρήματα στο όνομα των παιδιών μας

Διαμαντοπούλου: Το ΠΑΣΟΚ δεν έγινε ποτέ δεκανίκι της Δεξιάς - Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα, αν...


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)