Κοινωνία

Σήμερα 18:25

Ο “Παλαιοχριστιανός” μπούκαρε στο νοσοκομείο και άρπαξε το μωρό του

Οι αστυνομικές αρχές, αναζητούν τον γνωστό "Παλαιοχριστιανό" και τη σύζυγό του που πήραν το νεογέννητο μωρό τους από το νοσοκομείο καιν έφυγαν.

Ο “Παλαιοχριστιανός” μπούκαρε στο νοσοκομείο και άρπαξε το μωρό του
-

Τον γνωστό «παλαιοχριστιανό» της Κορινθίας αναζητά και πάλι η αστυνομία, καθώς φέρεται να εισέβαλε στο νοσοκομείο όπου βρισκόταν το νεογέννητο παιδί του, το άρπαξε, μαζί με τη σύζυγό του και διέφυγαν με ταξί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 45χρονος Μανώλης που έμενε σε “λαγούμι” στην ορεινή Κορινθία με την οικογένειά του, εισέβαλε περίπου στις δύο το μεσημέρι της Τρίτης στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και άρπαξε το μωρό του και σύζυγό του, που νοσηλεύονταν μετά τη γέννηση του παιδιού τους.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από παρέμβαση Κοινωνικού Λειτουργού είχε απαγορευτεί στους γονείς να πάρουν το μωρό, καθώς διέμεναν σε ακατάλληλες συνθήκες για ένα νεογέννητο.

Αυτή την ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει κυνηγητό Αττική και Κορινθία, προκειμένου να εντοπίσει το ζευγάρι και το νεογέννητο, με το Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος να τους αναζητά για αρπαγή ανηλίκου.

Ειδήσεις σήμερα:

Σαλμάς στον ΑΝΤ1: Δεν παραδίδω την έδρα - Ο Μητσοτάκης έχει ιδιοκτησιακή αντίληψη της παράταξης

Αχαΐα - Καταγγελία: 65χρονος γυμνασιάρχης παρενόχλησε μαθήτρια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)