Κοινωνία

Σήμερα 12:59

Χολαργός: Καταδίωξη “μαϊμού” λογιστών που εξαπάτησαν 95χρονη (εικόνες)

Πώς οι δράστες εξαπάτησαν την γυναίκα. Επεισοδιακή η σύλληψή τους με καταδίωξη σε αυτοκινητόδρομο.

Χολαργός: Καταδίωξη “μαϊμού” λογιστών που εξαπάτησαν 95χρονη (εικόνες)
-

Στη σύλληψη ενός άνδρα και μιας γυναίκας, ηλικίας 25 και 40 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για απάτες και κλοπές, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., στο Νέο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναικα φαίνεται να είναι παλιά γνώριμη των αρχών, καθώς είχε συλληφθεί για πρώτη φορά το 2014 για απάτες ενώ στους δράστες οδήγησε την ΕΛΑΣ, ένας αστυνομικός εκτόςυπηρεσίας, που ακολούθησε το όχημα στο οποίο επέβαιναν.

Πιο συγκεκριμένα σύφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, "πρωινές ώρες της 19-9-2024 οι κατηγορούμενοι προσποιούμενοι τους λογιστές, προσέγγισαν 95χρονη στην περιοχή του Χολαργού και με το πρόσχημα καταβολής επιστροφής φόρου, εισήλθαν στην οικία της όπου με τη μέθοδο της απασχόλησης, της απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 1.320 ευρώ και διέφυγαν με όχημα.

Στο πλαίσιο στοχευμένων αναζητήσεων, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν το εν λόγω αυτοκίνητο επί της Αττικής Οδού στην περιοχή του Χαλανδρίου, με επιβαίνοντες τους ανωτέρω και τους κάλεσαν σε έλεγχο.

Στη θέα των αστυνομικών, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα προκειμένου να διαφύγουν της σύλληψής τους, ωστόσο οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν, ενημερώνοντας παράλληλα το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου, κατόπιν επιχειρησιακού συντονισμού του Κέντρου και συνδρομής περιπολικών και δικύκλων της Άμεσης Δράσης.

Χολαργός - Απάτη - σύλληψη

Ειδήσεις σήμερα:

Ηράκλειο: “Έπλασε” απόπειρα απαγωγής για να... προβληθεί στα ΜΜΕ και συνελήφθη!

Αθήνα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο στο κέντρο της πρωτεύουσας

Καραλής στον ΑΝΤ1: Θέλω άλμα πάνω από 6,10 μέτρα, αλλά... (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)