Κοινωνία

09 Σεπτεμβρίου 2024 10:57 Τελευταία ενημέρωση : 09 Σεπτεμβρίου 2024 15:11

Παλαιό Φάληρο - Απόπειρα γυναικοκτονίας: Νόμιζε ότι την σκότωσε και κάλεσε την Αστυνομία, αλλά...

Αίσθηση προκαλούν οι αποκαλύψεις για το περιστατικό με την γυναίκα, η οποία σύμφωνα με τον άνδρα που συνελήφθη, τον... παρακαλούσε να της αφαιρέσει την ζωή.

Παλαιό Φάληρο - Απόπειρα γυναικοκτονίας: Νόμιζε ότι την σκότωσε και κάλεσε την Αστυνομία, αλλά...
-

(εικόνα αρχείου)

Χειροπέδες σε έναν 87χρονο πέρασαν το πρωί της Κυριακής οι αστυνομικοί, στο Παλαιό Φάληρο, διότι ο υπερήλικας προσπάθησε να σκοτώσει την επίσης υπερήλικη σύζυγο του, κάτι που όπως υποστήριξε ο άνδρας ήταν δική της απαίτηση, λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Γύρω στις 09:20 της Κυριακής, η κλήση στην Αστυνομία από γείτονες του ζευγαριού, ανέφερε πως ο υπερήλικας δολοφόνησε την σύζυγο του, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι ενώ αμέσως μετά την πιέσε και με τα χέρια στον λαιμό για να την στραγγαλίσει, όπως εκείνη του ζητούσε.

Ο άνδρας «εκτέλεσε την εντολή της γυναίκας του» και νομίζοντας ότι έχει πεθάνει, πήγε στους γείτονες τους με τους οποίους διατηρούν φιλικές σχέσεις, στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας, για να τους πει να ειδοποιήσουν την Αστυνομία και να ομολογήσει το «έγκλημα» του.

Ωστόσο, όπως διαπιστώθηκε και από τους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σπίτι, η 89χρονη, που ήταν κατάκοιτη, βρισκόταν ακόμη εν ζωή. Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Ο 87χρονος Βρετανός, ο οποίος επίσης αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και έχει μερική άνοια, συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας της επίσης υπήκοου Βρετανίας συζύγου του, στο σπίτι τους, επί της οδού Πλούτωνος, στο Παλαιό Φάληρο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Το ναυάγιο της Φαλκονέρας: Άγνωστες εικόνες και η ιστορία του ατμόπλοιου “Αδρίας” που βυθίστηκε το 1951

Παραολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Ο απολογισμός για την Ελλάδα

Κακοκαιρία “Atena”: Πότε και ποιες περιοχές θα “χτυπήσει”

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)