Κοινωνία

09 Σεπτεμβρίου 2024 09:09 Τελευταία ενημέρωση : 09 Σεπτεμβρίου 2024 15:11

Απόπειρα γυναικοκτονίας: Σύλληψη 87χρονου στο Παλαιό Φάληρο

Ο υπερήλικας προσπάθησε να σκοτώσει την επίσης υπερήλικη σύζυγο του, ευτυχώς χωρίς να το κατορθώσει. Τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την παρ΄ ολίγον τραγωδία.

Απόπειρα γυναικοκτονίας: Σύλληψη 87χρονου στο Παλαιό Φάληρο
-

(εικόνα αρχείου)

Χειροπέδες σε έναν 87χρονο πέρασαν το πρωί της Κυριακής οι αστυνομικοί, στο Παλαιό Φάληρο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη του ΑΝΤ1, Σπύρου Λεβειδιώτη.

Γύρω στις 09:00 της Κυριακής, η κλήση στην Αστυνομία ανέφερε πως ο υπερήλικας προσπάθησε να δολοφονήσει την σύζυγο του, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι.

Ο 87χρονος Βρετανός συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς επιχείρησε να πνίξει με το μαξιλάρι την 89χρονη σύζυγό του, επίσης υπήκοο Βρετανίας, στο σπίτι τους, επί της οδού Πλούτωνος, στο Παλαιό Φάληρο. 

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα, ενώ ο 87χρονος είναι πλέον αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη, όπου θα πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τους λόγους που τον ώθησαν στην απόπειρα δολοφονίας της γυναίκας του.

Ειδήσεις σήμερα:

Παραολυμπιακοί Αγώνες - Παρίσι 2024: Ο απολογισμός για την Ελλάδα

Λιγνάδης: Στο Εφετείο για την υπόθεση βιασμών ο σκηνοθέτης

Τροχαίο στο Μενίδι: Νεκρός 23χρονος μοτοσικλετιστής

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)