Κοινωνία

21 Αυγούστου 2024 12:49 Τελευταία ενημέρωση : 21 Αυγούστου 2024 12:46

Λαμία: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη

Τον τρόμο έζησε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού όταν ληστές εισέβαλλαν στο σπίτι του και τον ξυλοκόπησαν άγρια. Πώς κατάφερε να γλιτώσει.

Λαμία: Ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και ξυλοκόπησαν τον ιδιοκτήτη
-

Ένα σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης, μέσα στον οικιστικό ιστό της πόλης της Λαμίας. Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του lamianow.gr, τρεις δράστες, χωρίς να φορούν κουκούλες, επιχείρησαν να διαρρήξουν κατοικία στις 3:30 τα ξημερώματα, εισερχόμενοι από έναν μικρό κήπο που βρίσκεται πίσω από το σπίτι.

Πώς έγινε το περιστατικό στη Λαμία

Σύμφωνα τις ίδιες πληροφορίες, οι δράστες προσπάθησαν να ανοίξουν το παράθυρο χρησιμοποιώντας σύρμα. Ωστόσο, ο θόρυβος που προκλήθηκε από την απασφάλιση της σίτας ξύπνησε τον ιδιοκτήτη, ο οποίος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Ο ιδιοκτήτης o οποίος ήταν μόνος του στο σπίτι σηκώθηκε από το κρεβάτι του για να διαπιστώσει τι συμβαίνει και τότε βρέθηκε αντιμέτωπος με τους τρεις διαρρήκτες. Ένας από αυτούς, είτε με χοντρή αλυσίδα είτε με σιδερογροθιά, τον χτύπησε βίαια στο μέτωπο και τη μύτη. Μετά την έντονη συμπλοκή, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή, αφήνοντας τον ιδιοκτήτη τραυματισμένο.

Όπως δήλωσε: «Ένιωσα τρόμο και ανυπεράσπιστος, ήταν μια τρομακτική εμπειρία. Ευτυχώς που δεν είχαν μαζί τους μαχαίρι να μου αφαιρέσουν ακόμη και τη ζωή. Δυστυχώς η έξαρση της βίας λόγω και της ατιμωρησίας είναι τέτοια που φοβόμαστε να κοιμηθούμε ακόμη και μέσα στο ίδιο μας το σπίτι».

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο ιδιοκτήτης

Η αστυνομία έφτασε στο σημείο για να καταγράψει το περιστατικό και να ξεκινήσει την έρευνα. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για τα τραύματα που υπέστη κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Η υπόθεση παραμένει υπό διερεύνηση, με τις αρχές να αναζητούν τους δράστες.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία στη Θεσσαλία: Η Πυροσβεστική δέχθηκε 55 κλήσεις λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων

Κορονοϊός: Σημεία για rapid test δωρεάν την Τετάρτη

Καιρός: Νεφώσεις, βροχές και τοπικές καταιγίδες την Τετάρτη

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)