Κοινωνία

06 Ιουλίου 2024 08:44 Τελευταία ενημέρωση : 06 Ιουλίου 2024 20:00

Παναγιώτης Στάθης: Προσαγωγή 44χρονου για την δολοφονία στο Νέο Ψυχικό

Οι αστυνομικοί θεωρούν ότι έχουν οδηγηθεί στα ίχνη του δράστη της δολοφονίας, στο Νέο Ψυχικό. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε δεχθεί απειλητικά μηνύματα.

Παναγιώτης Στάθης: Προσαγωγή 44χρονου για την δολοφονία στο Νέο Ψυχικό
-

Ένας Έλληνας, 44 ετών, έχει προσαχθεί από τους αστυνομικούς ως ο δράστης της δολοφονίας του τοπογράφου - μηχανικού, Παναγιώτη Στάθη στο Νέο Ψυχικό.

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι βάσει των στοιχείων που έχουν συλλέξει, είναι θέμα χρόνου η έκδοση εντάλματος, ώστε να προχωρήσουν στην σύλληψη του και σε επόμενο χρόνο στην απόδοση του στην Δικαιοσύνη για τα περαιτέρω.

Ο 44χρονος πάντως φέρεται να αρνείται κάθε εμπλοκή του στην εκτέλεση του τοπογράφου.

Νέο Ψυχικό - Δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που έχει προσαχθεί θεωρείται βασικός ύποπτος για την υπόθεση. Ο 54χρονος τοπογράφος Παναγιώτης Στάθης εκτελέστηκε έξω από την εταιρεία του στο Νέο Ψυχικό, το πρωί της Τρίτης 5 Ιουλίου και έκτοτε η αστυνομία ερευνά την υπόθεση, καθώς ο άντρας δεν είχε προηγουμένως ποινικό μητρώο.

Το άτομο που προσήχθη τη νύχτα της Παρασκευής είναι γνωστό στις αρχές και ελληνικής καταγωγής. Εν τω μεταξύ, οι καταθέσεις μαρτύρων που θα μπορέσουν ενδεχομένως να εξηγήσουν το κίνητρο της εκτέλεσης, συνεχίζονται στην Ασφάλεια.

Τουλάχιστον δύο άτομα φέρεται να έχουν αποστείλει το τελευταίο χρονικό διάστημα σε τακτά χρονικά διαστήματα απειλητικά μηνύματα προς τον 54χρονο τοπογράφο.

Νέο Ψυχικό - Δολοφονία

Οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση εξετάζουν αν αυτές οι απειλές μπορούν να σχετίζονται με τη δολοφονία. Οι αποστολείς αυτών των απειλητικών μηνυμάτων αν και έχουν τοποθετηθεί στη λίστα των υπόπτων, προς το παρόν δεν φαίνεται να υπάρχουν ενδείξεις και στοιχεία ότι θα μπορούσαν να προβούν στη δολοφονία του 54χρονου. Οι απειλές φαίνεται ότι είναι σε επίπεδο επαγγελματικών διαφορών, αλλά σύμφωνα με τους αρμόδιους αξιωματικούς, εξετάζεται το κίνητρο για τη δολοφονία του να είναι μικτό, δηλαδή συνδυασμός επαγγελματικών και οικονομικών διαφορών. Γι’ αυτό τον λόγο, οι αστυνομικοί δεν έχουν αποκλείσει ακόμα το ενδεχόμενο ηθικός και φυσικός αυτουργός να είναι το ίδιο πρόσωπο.

Μέχρι στιγμής οι αστυνομικοί έχουν λάβει 9 καταθέσεις από την Αθήνα και 6 από τη Μύκονο, θα λάβουν 2 ακόμα από άτομα που έχουν έρθει από τη Μύκονο προκειμένου να παρευρεθούν στην κηδεία, και αργότερα από τη σύζυγο του θύματος. Σε καμία από αυτές τις επίσημες καταθέσεις δεν φαίνεται να προσδιορίζεται κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, σε πληροφοριακό όμως επίπεδο, αρκετοί έχουν μιλήσει για συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλά ακόμα δεν υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία σε βάρος του προκειμένου να απαγγελθούν κατηγορίες.

Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ - Χαμάς: Νέα διαπραγμάτευση για κατάπαυση πυρός και ομήρους

Ιράν - Μασούντ Πεζεσκιάν: Ο νέος Πρόεδρος της χώρας και οι προκλήσεις

Euro 2024: Η Γαλλία άφησε την Πορτογαλία εκτός ημιτελικών

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)