Celebrity

15 Ιουλίου 2024 13:31

Τζώρτζια Κεφαλά: Χωρίζει μετά από 27 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της

Τζώρτζια Κεφαλά: Χωρίζει μετά από 27 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της

-

Συνέντευξη στην εφημερίδα «Απογευματινή» παραχώρησε η Τζώρτζια Κεφαλά. Η τραγουδίστρια και βουλευτής της «Πλεύσης Ελευθερίας» μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και αποκάλυψε πως μετά από 27 χρόνια γάμου χωρίζει με τον σύζυγό της.

«Ολοκληρώνεται, έπειτα από 27 χρόνια γάμου. Τώρα χωρίζουμε, αλλά μπορείς να το θεωρήσεις και επιτυχημένο γάμο ύστερα από 27 χρόνια μαζί. Το θεωρώ απόλυτα θεμιτό», είπε αρχικά η Τζώρτζια Κεφαλά και συνέχισε για τους γιους της που είναι 19 και 15 ετών:

«Εχουμε πολύ ωραία σχέση. Δεν τους είπα ποτέ “μελετήστε” και παρ’ όλα αυτά είναι άριστοι και οι δύο!».

 «Δεν υπάρχει ο έρωτας, νομίζω ότι είναι μία απλή κάλυψη αναγκών, χωρίς να το υποτιμάω. Ο έρωτας δεν μπορεί να γίνεται αυτοσκοπός, αυτό το πολύ όμορφο συναίσθημα μπορεί να είναι μία δική μας ανάγκη να καθρεφτιστούμε στα μάτια του άλλου. Είναι ωραίο να «πέφτεις» στο συναίσθημα του έρωτα, γιατί κάπου θα σε πάει. Η ζήλια είναι καθαρά θέμα εγωισμού και όχι αγάπης», συνέχισε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Τζώρτζια Κεφαλά.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)