Γενικά

02 Ιουλίου 2017 19:56

Συνελήφθη ο ληστής με το καλάσνικοφ που έκλεβε διάσημους (βίντεο)

Είχε «χτυπήσει» σε πολλές περιπτώσεις μαζί με την σπείρα του. Σε βίντεο ασφαλείας φαίνεται να ακινητοποιεί τα θύματα του με καλάσνικοφ.​ Θύμα της σπείρας και ο Νίκος Βέρτης.

Συνελήφθη ο ληστής με το καλάσνικοφ που έκλεβε διάσημους (βίντεο)
-

Συνελήφθη ο «ληστής των διασήμων», ο οποίος μέχρι τώρα διέφευγε της σύλληψης και φέρεται να είναι μέλος της συμμορίας που έκλεβε σπίτια επωνύμων κυρίως στην Νοτιοανατολική Αττική. 

Πρόκειται για τον άντρα ο οποίος κρατούσε το καλάσνικοφ και όταν η σπείρα εισέβαλε στα διαμερίσματα, ακινητοποιούσε με το πολεμικό τυφέκιο τους ενοίκους μέχρι οι συνεργοί του να αρπάξουν χρήματα και χρυσαφικά. 

Ο 38χρονος Αλβανός συνελήφθη πριν 3 ημέρες από την Ασφάλεια, μετά από πολύμηνες έρευνες.

Η σπείρα λήστευε κυρίως σπίτια διάσημων τραγουδιστών αλλά και προσώπων της τηλεόρασης και είχε μεγάλη αδυναμία στα Porsche αυτοκίνητα. 

Θύμα της συγκεκριμένης σπείρας είχε πέσει και ο γνωστός τραγουδιστής Νίκος Βέρτης. Μάλιστα, κάμερες κλειστού κυκλώματος είχαν καταγράψει τους δράστες μέσα στο σπίτι του γνωστού τραγουδιστή.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)