Αστυνομικό Δελτίο

15 Μαΐου 2016 15:10

“Φόρτωσε” 57 (!) μετανάστες στην καρότσα για να τους φέρει στην Αθήνα (φωτό)

Εικόνες και καταστάσεις ντροπής. Πάνω απο 54.000 οι εγκλωβισμένοι στην Ελλάδα. Χωρίς νέες αφίξεις το τελευταίο 24ωρο.

“Φόρτωσε” 57 (!) μετανάστες στην καρότσα για να τους φέρει στην Αθήνα (φωτό)
-

Συνελήφθη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης-Καβάλας, ένας 49χρονος που μετέφερε 57 μετανάστες από τον Έβρο στη Αθήνα, μέσω Θεσσαλονίκης.

Όπως έγινε γνωστό από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, κάθε μετανάστης είχε καταβάλει το ποσό των 3.000 ευρώ σε άλλο διακινητή στο Πακιστάν.

Σε βάρος του 49χρονου, αλλά και δύο ακόμη συνεργών του, σχηματίστηκε δικογραφία από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, για τα αδικήματα της μεταφοράς-προώθησης μεταναστών, της πλαστογραφίας, της απλής συνέργειας σε διακίνηση μεταναστών και της διευκόλυνσης εισόδου παράνομων μεταναστών στη χώρα.

Μετανάστες - φορτηγό - εθνική οδός Καβάλας-Θεσσαλονίκης

Χωρίς αφίξεις μεταναστών και προσφύγων το τελευταίο 24ωρο τα νησιά του βορείου Αιγαίου

Χθες Σαββάτο και μέχρι σήμερα Κυριακή το μεσημέρι, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, στη Λέσβο, στη Χίο και στη Σάμο δεν πέρασε κανένας μετανάστης ή πρόσφυγας.

Εγκλωβισμένοι στα νησιά του βορείου Αιγαίου, σε εφαρμογή της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας, καταγεγραμμένοι στα hot spots των τριών νησιών, ζουν σήμερα 6689 άτομα. Συγκεκριμένα στα νησιά βρίσκονται καταγεγραμμένοι: 3.652 στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, 2.240στη Χίο και 797 στη Σάμο.

Προσφυγικές Ροές - 15/5/2016

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)