Γενικά

19 Ιανουαρίου 2016 09:24

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση απαγωγής του Φοίβου

«Φως» αναμένεται από την άρση απορρήτου του τηλεφώνου του Αλέξη Κούγια. Τι δήλωσε στο Καλημέρα Ελλάδα ο ιδιωτικός ντετέκτιβ της οικογένειας.

Εξελίξεις αναμένονται στην υπόθεση απαγωγής του Φοίβου
-

Το κινητό τηλέφωνο του Αλέξη Κούγια θα δώσει το στίγμα της κλήσης που δέχτηκε από τον καταζητούμενο συζυγοκτόνο, που έχει απαγάγει το παιδί του.

Ο γνωστός ποινικολόγος συναντήθηκε με τον Κλωντ Λέσι, μόλις τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του δεύτερου, σε εγκαταλελειμμένο beach bar στα Βαρέα Μεγάρων και η ΕΛ.ΑΣ. μετά την πληροφόρηση που είχε από τα Μέσα Ενημέρωσης για τη συνάντηση, ερευνά το νέο στοιχείο που προκύπτει για την υπόθεση.

Ο Α.Κούγιας ανέφερε ότι είχε δεχτεί τηλεφώνημα από άγνωστο, από απόκρυψη στο γραφείο του και οι υπάλληλοί του έκαναν περιαγωγή της κλήσης στο κινητό του.

Περιγράφοντας τη συνάντηση, είπε ότι συναντήθηκε με ένα άτομο που φορούσε σκούφο, το οποίο υποστήριξε πως είναι ο δράστης της δολοφονίας και του ζήτησε να αναλάβει την υπεράσπισή του.  «Δεν τον αναγνώρισα, αλλά πιστεύω ότι ήταν αυτός» είπε ο δικηγόρος στους αστυνομικούς συμπληρώνοντας πως όταν του έθεσε ως προϋπόθεση την παράδοση του 5χρονου γιου του προκειμένου να τον αναλάβει, έφυγε με ένα παλιό πράσινο αυτοκίνητο, μάρκας Citroen.

Την ίδια έκκληση έκανε και ο Γιώργος Τσούκαλης, ο ιδιωτικός ντετέκτιβ που έχει αναλάβει να εντοπίσει τον Λέσι και κυρίως τον 4χρονο Φοίβο. Το παιδί, όπως σημείωσε ο Γ.Τσούκαλης στο Καλημέρα Ελλάδα, ήταν άρρωστο λίγες μέρες πριν απαχθεί από τον πατέρα του και αγνοείται η κατάσταση στην οποία μπορεί να βρίσκεται.

Παράλληλα, ο ίδιος, αποκλείει το ενδεχόμενο να έχει διαφύγει ο συζυγοκτόνος στη γενέτειρά του την Αλβανία και δεν αποκλείει να κρύβεται στα Μέγαρα, όπου εργάζονται πολλοί ομοεθνείς του.

Ο ντετέκτιβ αναφέρθηκε και στον μεγάλο αδελφό του Φοίβου, ηλικίας 6 ετών, ο οποίος περιμένει τον αδελφό του να γυρίσει σπίτι, ρωτώντας συνέχεια πού βρίσκεται.

Ο Γ.Τσούκαλης απηύθηνε για ακόμα μία φορά έκκληση στους πολίτες να δώσουν όποιες πληροφορίες μπορεί να έχουν σχετικά με την υπόθεση. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)