Γενικά

21 Οκτωβρίου 2014 18:28

Μύθος ή πραγματικότητα οι 4.000 αιτήσεις για καντίνες στην Αμφίπολη;

«Τρολιά» αποδείχθηκε η είδηση. Χαώδης διαφορά από το αληθινό νούμερο, καθώς στον δήμο Αμφίπολης έχουν κατατεθεί μόλις 8 αιτήσεις.

-

Το ότι η υπερβολή είναι χαρακτηριστικό της Ελληνικής ιδιοσυγκρασίας , είναι ευρέως γνωστό και αποδεκτό από όλους. Ορισμένες φόρες όμως η υπερβολή παίρνει τόσο ανεξέλεγκτες διαστάσεις που απορεί κανείς με αυτήν .

Σήμερα το πρωί δημοσιεύτηκε μια είδηση στον «Βηματοδότη», η οποία ανάφερε πως έχουν κατατεθεί περίπου 4.000 αιτήσεις για αδειοδότηση καντινών, που θα πουλάνε σουβλάκια  κι άλλα συναφή, γύρω από τον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη, στον οικείο Δήμο.

Η είδηση έγινε αμέσως ανάρπαστη και κυκλοφόρησε σε όλο το διαδίκτυο αναδημοσιευόμενη  σε διάφορα site. Μάλιστα δεν άργησαν να εμφανιστούν και τα πρώτα αστεία σχετικά με την ονομασία των μαγαζιών που θα πουλάνε τα λεγόμενα «βρώμικα» και είδαμε ταμπελίτσες όπως  «Το κεμπάπ του Μεγαλέξανδρου» και « ο πειρασμός της Περσεφόνης».

Η είδηση δεν άργησε να διαψευστεί αφού ο υπεύθυνος και αρμόδιος εκπρόσωπος για τις αδειοδοτήσεις στον Δήμο Αμφίπολης κ. Δ. Μελίκος ανέφερε πως αυτή την στιγμή που μιλάμε έχουν κατατεθεί στον Δήμο 10 συνολικά αιτήσεις, 8 για καντίνες, μια για μικροπωλητή χειροτεχνημάτων- καλλιτεχνημάτων και μια για κουλουρτζή.

Είναι απορίας άξιο λοιπόν πως οι 8 αιτήσεις για καντίνες έγιναν 4.000 και κάλλιστα μπορεί να υποθέσει κάποιος ότι αυτή η ανακριβής είδηση ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί με αρνητικό τρόπο από «άσπονδους φίλους» μας στο εξωτερικό.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)