Αστυνομικό Δελτίο

04 Ιουλίου 2014 21:41

Έκλεψε δύο δείγματα από τα «Hondos» η Μ. Αλαβάνου και τη συνέλαβαν

Δεν γίνεται καμία διάκριση σε κανέναν πελάτη, τονίζει η διοίκηση των «Hondos Center» για το περιστατικό με τη Μαριντίτα Αλαβάνου στο κατάστημα της Ομόνοιας.

-



Η Μαριντίτα Αλαβάνου, αδελφή του Αλέκου Αλαβάνου, εντοπίστηκε την Πέμπτη με δύο δείγματα στην τσάντα της – χωρίς την άδεια του καταστήματος - κατά την έξοδό της από τα Hondos Center στην Ομόνοια, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να οδηγηθεί στα κρατητήρια.

Με αφορμή το περιστατικό και τη δημοσίευση της κ. Αλαβάνου στο διαδίκτυο, όπου περιγράφει την δική της εκδοχή για το συμβάν, η διοίκηση των «Hondos Center» σημειώνει σε ανακοίνωσή της ότι τα δείγματα που βρέθηκαν στην προσωπική της τσάντα προορίζονται αποκλειστικά για δοκιμή εντός του καταστήματος «γι΄ αυτό φέρουν και αντικλεπτικό μηχανισμό» και υπογραμμίζει ότι «ακολουθήθηκε ό,τι προβλέπεται από το Νόμο για όλους, χωρίς διάκριση σε κανένα πελάτη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Hondos Center:

«Σχετικά με την ανάρτηση της 02/07/2014 στο διαδίκτυο/sxedio-b.gr από την κα Αλαβάνου Μαριντίτα τις αναδημοσιεύσεις και τα σχόλια αυτής, στη συνέχεια, για το συμβάν στο Hondos  Center Ομόνοια ενημερώνουμε ότι τα testers/δοκιμαστικά, που βρέθηκαν μετά την έξοδό της από το κατάστημα στην προσωπική της τσάντα χωρίς άδεια του καταστήματος προορίζονται για δοκιμή τους από τους πελάτες - επισκέπτες αποκλειστικά εντός του καταστήματος και γι' αυτό φέρουν και αντικλεπτικό μηχανισμό, είναι δε της ίδιας ποιότητας με τα αντίστοιχα είδη προς πώληση.

Μόνον τα δείγματα δίνονται δωρεάν στους πελάτες-επισκέπτες και δεν φέρουν αντικλεπτικό μηχανισμό. Το συμβάν αυτό εντοπίστηκε από την τεχνολογία και ακολουθήθηκε ό,τι προβλέπεται από το Νόμο για όλους, χωρίς διάκριση σε κανένα πελάτη. Το κατάστημα, αμιγώς ελληνική επιχείρηση, χειρίστηκε ήπια το συμβάν με την απουσία της εταιρίας από το Δικαστήριο». 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos