Πολιτική

Χθες 21:12 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 22:50

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας

Το χρονοδιάγραμμα των διαδικασιών για την εκλογή νέου προέδρου ψήφισε η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Κεντρική Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ: “Πέρασε” η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας
-

 

Η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ πέρασε από την Κεντρική Ετπιτροπή με 112 ψήφους, την ώρα που η πρόταση Κασσελάκη – Τζάκρη πήρε 62. Η πρόταση Πολάκη συγκέντρωσε 9 ψήφους και υπάρχουν και δύο λευκά ψηφοδέλτια.

Η πρόταση της Πολιτικής Γραμματείας αφορά στον χρόνο του έκτακτου Συνεδρίου και της εκλογής νέου προέδρου, με το συνέδριο να τοποθετείται 1-3 Νοεμβρίου και 24 Νοεμβρίου και 1η Δεκεμβρίου οι εκλογές για την ηγεσία του κόμματος.

Και η πρόταση του Θανάση Θεοχαρόπουλου για ζητήματα αντικαταστατικής συμπεριφοράς πέρασε με πλειοψηφία.

«Στο πλαίσιο αυτό, συμπεριφορές που προσβάλουν την προσωπικότητα στελεχών και μελών του κόμματος και μάλιστα για συλλογικές αποφάσεις των οργάνων, όπως αναφορές σε «κουκουλοφόρους», «πραξικοπηματίες», «εκτροπές», όπως και κάθε άλλη μορφή στοχοποίησης, είναι καταδικαστέες και δεν έχουν καμιά σχέση με την Αριστερά», αναφέρθηκε σχετικά.

Και η πρόταση του Χρήστου Σπίρτζη για το πόθεν έσχες πέρασε με 87 ψήφους υπέρ των 84 κατά, ενώ επικράτησε ένταση με στελέχη που υποστηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

Σε δήλωση που έκανε στους δημοσιογράφους ο Χρήστος Σπίρτζης, ανέφερε σχετικά με την τροπολογία που κατέθεσε και υπερψηφίστηκε πως, «δεν κόβεται κανείς, αλλά δεν θα είναι και κάτω από το τραπέζι όλα αυτά που ακούμε τόσο καιρό. Δεν φτάνει στο συνέδριο οποίος δεν έχει καταθέσει 30 υπογραφές και πόθεν έσχες. Υπενθυμίζω την προηγούμενη δήλωση μου ότι καρεκλοκενταυρος ετών 35 έλαβε τέλος».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ιωάννινα – τροχαίο: Απεγκλωβισμός μάνας και ανηλίκου από γκρεμό (εικόνες)

Τραγωδία στο λούνα παρκ: Ο πατέρας του Γιάννη στον ΑΝΤ1 για το πόρισμα του πραγματογνώμονα (βίντεο)

Δήμος Αθηναίων για ποντίκια στο Σύνταγμα: Δράσεις για την αντιμετώπιση του προβλήματος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)