Πολιτική

Χθες 11:31

ΣΥΡΙΖΑ - Γκλέτσος: Κάναμε τεράστιο λάθος με τον Κασσελάκη (βίντεο)

Τι είπε στον ΑΝΤ1 ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, για όσους πίστεψαν τον Στέφανο Κασσελάκη, για τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά και την στάση του αν εκλεγεί ξανά ο Στ. Κασσελάκης.

ΣΥΡΙΖΑ - Γκλέτσος: Κάναμε τεράστιο λάθος με τον Κασσελάκη (βίντεο)
-

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 ήταν την Πέμπτη ο Απόστολος Γκλέτσος, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, στις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές.

Αναφερόμενος στον Στέφανο Κασσελάκη, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε πως «σε πρώτη ανάγνωση, το είδαν πολλοί άνθρωποι, το είδα και εγώ, είδαμε στον Στέφανο Κασσελάκη κάτι ελπιδοφόρο. Εγώ την πρώτη Κυριακή ψήφισα τον Νίκο Παππά. Την δεύτερη Κυριακή έκανα μεγάλο αγώνα για τον Στέφανο στην Στερεά Ελλάδα».

Προσέθεσε ότι «μετά το δίμηνο - τρίμηνο, βλέποντας την περσόνα, είδες ότι είναι κάτι διαφορετικό. Κάναμε τεράστιο λάθος».

Ως προς την υποψηφιότητα ή μη του Στέφανου Κασσελάκη στην εκλογική διαδικασία των επόμενων εβδομάδας, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε «εγώ θέλω να πάμε σε εκλογές και να είναι μέσα ο Στέφανος Κασσελάκης. Στην Στερεά Ελλάδα ξέρεις την δύναμη που έχω. Στην Στερεά Ελλάδα έχω τους ανθρώπους μου, έχω την ομάδα μου και την δύναμη μου και ξέρω τι θα πάρει ο καθένας».

Ερωτηθείς αν επιχειρείται από τα κομματικά στελέχη να εμποδιστεί μια υποψηφιότητα Κασσελάκη, πχ. με τις προϋποθέσεις για τους υποψηφίους που περιλαμβάνουν και την υποβολή πόθεν έσχες, ο Απόστλος Γκλέτσος σημείωσε πως «είμαστε σε περιδίνηση, για ότι και να μας κατηγορήσει κανείς έχει δίκιο, ότι και να πει έχει δίκιο. Αλλά όλοι οι σύντροφοι, πλην του Στέφανου, μπορούμε να ανταποκριθούμε, γιατί θα είμαστε όλοι μαζί».

Ο Γιώργος  Λιάγκας τον ρώτησε αν θα παραμείνει στον ΣΥΡΙΖΑ, σε περίπτωση που ο Στέφανος Κασσελάκης επανεκλεγεί στην ηγεσία του κόμματος. Απαντώντας, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε «εγώ, χωρίς παραγοντισμούς και χωρίς φανφάρες, θα πάρω την ομάδα μου και θα πάω στο σπίτι μου»

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα και την στάση που τηρεί, ο Απόστολος Γκλέτσος αφού είπε ότι «λείπει» ο ιστορικός ηγέτης του κόμματος, αλλά επιμελώς φροντίζει να έχει ή να μην έχει παρεμβατικό ρόλο, σημείωσε ότι «ο Τσίπρας τον Φεβρουάριο είχε επικοινωνήσει την άποψη του για τον Στέφανο Κασσελάκη».

«Εγώ δεν μιλάω με τον Τσίπρα. Του έστειλα ένα μήνυμα όταν έθεσα την υποψηφιότητα μου», συμπλήρωσε, ενώ στο ερώτημα αν πήρε απάντηση, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε «τα εν οίκω μη εν δήμω».

Ειδήσεις σήμερα:

Όλγα Κεφαλογιάννη για τα χαλιά των 17980 ευρώ: Η ανανέωση του γραφείου άργησε 15 χρόνια

Κούγιας: Ο Λύτρας αδικήθηκε, υπερβολική η δίωξη (βίντεο)

Βόλος: Νεκρός ο 40χρονος που επιτέθηκε με ψαροντούφεκο στον πατέρα του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)