Γενικά

24 Ιουλίου 2018 21:42

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου για τις πυρκαγιές

Ο Πρωθυπουργός ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πορεία των επιχειρήσεων στα μέτωπα των πυρκαγιών. Στο πλευρό των πληγέντων η "Αποστολή".

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα – Ιερώνυμου για τις πυρκαγιές
-

Ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε το βράδυ της Τρίτης τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, κ. Ιερώνυμο.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, ο Αλέξης Τσίπρας ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για την πορεία των επιχειρήσεων στα μέτωπα των πυρκαγιών, καθώς και για τα πρώτα μέτρα στήριξης των πληγέντων και αντιμετώπισης των συνεπειών στις πληγείσες περιοχές, μέχρι να ολοκληρωθεί η πλήρης καταγραφή των καταστροφών.

Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Αρχιεπίσκοπο για τη συνδρομή της Εκκλησίας της Ελλάδος σε όσους συμπολίτες μας έχουν ανάγκη στις πληγείσες περιοχές.

Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», με εντολή του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. κ. Ιερώνυμου, βρίσκεται στο πλευρό των πυροπαθών με όλες της τις δυνάμεις. Κλιμάκια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών βρίσκονται από χθες στις πληγείσες περιοχές και συνδράμουν με κάθε δυνατό τρόπο τις τοπικές αρχές, διανέμοντας είδη πρώτης ανάγκης στα θύματα της πύρινης λαίλαπας σε Ραφήνα, Μάτι και Νέο Βουτζά.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - βοήθεια - φωτιές - Αττική

Από τη πρώτη στιγμή ο Αρχιεπίσκοπος κ. Ιερώνυμος έθεσε τον Οργανισμό «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στη διάθεση του Κράτους. Με το πρώτο φως της ημέρας  η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», βρίσκεται σε επικοινωνία με το Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας και το Κέντρο Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας και ενημερώνονται για την υφιστάμενη κατάσταση και τις ανάγκες οι οποίες προκύπτουν. 

«Σε αυτές τις τραγικές στιγμές, αυτό που έχει σημασία είναι να δοθεί ένα τέλος στον πύρινο όλεθρο και να μην κινδυνέψουν άλλες ανθρώπινες ζωές. Για την Εκκλησία και το προσωπικό της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» προτεραιότητά μας είναι να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις όσους έχουν πληγεί, τους τραυματίες και εκείνους που έχασαν δικούς τους ανθρώπους», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ», κος Κωνσταντίνος Δήμτσας.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ - βοήθεια - φωτιές - Αττική

«Όσοι θα ήθελαν να προσφέρουν βοήθεια ή υλικά πρώτης ανάγκης (εμφιαλωμένο νερό, χυμούς, τρόφιμα μακράς διαρκείας και φάρμακα- υγειονομικό υλικό) για τους πυροπαθείς μπορούν να επικοινωνούν με την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» στο τηλέφωνο 2130184400», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)