Γενικά

11 Απριλίου 2017 10:02

Λήστεψαν με ρόπαλα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Θηβαίο

Οι δράστες του έστησαν καρτέρι στη γέφυρα της συνοικίας Πυρί στη Θήβα καθώς επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από την Αθήνα!

Λήστεψαν με ρόπαλα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Θηβαίο
-

Τον απόλυτο τρόμο έζησε ο βουλευτής Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Θηβαίος καθώς επέστρεφε στο σπίτι του από την Αθήνα με το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη γέφυρα της συνοικίας Πυρί, στη Θήβα, άνδρες οπλισμένοι με ρόπαλα, του έστησαν καρτέρι, πετάχτηκαν στη μέση του δρόμου, τον σταμάτησαν  και τον λήστεψαν.

Έντρομος ο κ. Θηβαίος ενημέρωσε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο για να συλλέξουν πληροφορίες και να βοηθήσουν τον άτυχο βουλευτή.

Πρόκειται για συμμορία αθίγγανων, οι οποίοι έχουν μετατρέψει το σημείο σε «αερογέφυρα του τρόμου», καθώς ανά περίπτωση, πετούν πέτρες ή άλλα αντικείμενα και τοποθετώντας εμπόδια στο δρόμο, ακινητοποιούν τα οχήματα, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα, κινητά, χρυσαφικά και άλλα αντικείμενα αξίας.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)