Πολιτική

Σήμερα 14:19

ΣΥΡΙΖΑ: Η “βεντέτα” Τζάκρη - Ραγκούση και η ανάρτηση της Ακρίτα

Συνεχίζονται οι εσωκομματικές διαμάχες στον ΣΥΡΙΖΑ, με το κλίμα να γίνεται ολοένα και πιο εκρηκτικό, στον δρόμο προς την εκλογή νέου προέδρου.

ΣΥΡΙΖΑ: Η “βεντέτα” Τζάκρη - Ραγκούση και η ανάρτηση της Ακρίτα
-

Του Γιάννη Τσακίρη από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Σε εκρηκτικό κλίμα συνεδρίασε την Πέμπτη η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ, που άναψε “πράσινο φως” στη συμμετοχή των υποψηφίων για την ηγεσία χωρίς πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις.

Τα “συντροφικά” μαχαιρώματα στο κόμμα δίνουν και παίρνουν, ενώ κύμα αντιδράσεων προκάλεσε μια ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα στο διαδίκτυο.

Σε προσωπική βεντέτα με αλληλοκατηγορίες και καρφιά εξελίσσεται η σύγκρουση ανάμεσα στην Θεοδώρα Τζάκρη και τον Γιάννη Ραγκούση, μετά την κατηγορία της γραμματέως της ΚΟ για μπούλινγκ εναντίον της από τον πρώην υπουργό.

Όπως ανέφερε η Θεοδώρα Τζάκρη, “με τον κύριο Ραγκούση μοίρα κακή με έφερε «να μπλέξω» ήδη δυο φορές! Στο ΠΑΣΟΚ παλιότερα και στο ΣΥΡΙΖΑ πιο πρόσφατα. Συνάντηση μας από κοινού για τρίτη φορά προφανώς δεν προβλέπεται οπότε μάλλον ξεμπλέκουμε. Τον καλώ λοιπόν να καταφύγει στην δικαιοσύνη εναντίον μου”.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, απάντησε: “Η μόνη φορά που χρειάστηκε να συγκρουστώ με την Θεοδώρα Τζάκρη κατά τη διάρκεια της κοινής παραμονής στο Υπουργείο Εσωτερικών ήταν όταν υποχρεώθηκα ως Υπουργός να σταματήσω την από μέρους της υπογραφή σκανδαλωδών αποφάσεων που θα έπλητταν το δημόσιο συμφέρον και θα συνιστούσαν διασπάθιση του δημόσιου χρήματος”.

Ο καυγάς συνεχίστηκε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας με την Θεοδώρα Τζάκρη επιμένει και να καταγγέλλει κι άλλο περιστατικό.

“Το ποια είναι εξάλλου η παρουσία κι η προσωπικότητα ενός εκάστου είναι γνωστό τοις πάσι στο μικρό μας τόπο κι έτσι ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο! Πόσω μάλλον όταν υπάρχουν κι άλλες κυρίες που υπέστησαν ανάλογη μεταχείριση όπως για παράδειγμα μπροστά σε όλη την Πολιτική Γραμματεία προ εξαμήνου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Για την πολιτική αντιπαράθεση με την πρώην εκπρόσωπο τύπου Δώρας Αυγέρη, αποτελεί ισχυρισμό πολιτικής φαιδρότητας από την Θεοδώρα Τζάκρη, αυτή να βαφτίζεται ως ζήτημα εκφοβισμού και μπούλινγκ. Μάρτυρες όλα τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας, δήλωσε ο Γιάννης Ραγκούσης.

Μέσα σε αυτό το τεταμένο κλίμα τα μέλη του οργάνου αποφάσισαν να μην ρίξουν κι άλλο λάδι στη φωτιά, έτσι δεν μπήκαν “κόφτες” ή φωτογραφικές διατάξεις που θα απέκλειαν κάποιον υποψήφιο. Μάλιστα βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε σήμερα ότι μέχρι αύριο θα ανακοινωθεί ο αντίπαλος του Στέφανου Κασσελάκη και του Παύλου Πολάκη.

“Όλοι ρωτούσανε το ποιος πέραν των Κασσελάκη, Πολάκη. Έχει πλέον πάρα πολύ μεγάλες πιθανότητες να ανακοινωθεί και η υποψηφιότητα του Σωκράτη Φάμελλου, μέχρι την Κεντρική Επιτροπή” ειπε ο Χρήστος Γιαννούλης.

Την ίδια στιγμή ξεσπούσε νέα εστία αντιπαράθεσης ανάμεσα στους υποστηρικτές του Στέφανου Κασσελάκη και των 87 με αφορμή σχόλιο της Έλενας Ακρίτα σε ανάρτηση της όπου φαινόταν σε φωτογραφία από το σαλόνι της, η εσωτερική πισίνα που υπάρχει.

Ειδήσεις σήμερα:

ΥΠΠΟ: Εγγονός πρώην πρωθυπουργού παρέδωσε αρχαίο αγγείο στην Μενδώνη

Ακρίτα: Η ανάρτησή της για τον 5ο ΣΥΡΙΖΑ και η... πισίνα

Φυλή: Όπλα και ναρκωτικά βρέθηκαν σε καταυλισμό Ρομά (εικόνες)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)