Κόμματα

16 Οκτωβρίου 2016 11:13

Λεβέντης: Βλέπω εκλογές μέχρι τον Γενάρη

"Η άνοιξη είναι μακριά και η κυβέρνηση δεν θα αντέξει μέχρι τότε", τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης. Τι λέει για Βαρουφάκη και Σόιμπλε.

Λεβέντης: Βλέπω εκλογές μέχρι τον Γενάρη
-

Κάλπες μέχρι τον Ιανουάριο «βλέπει» ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, καθώς όπως είπε η άνοιξη είναι μακριά για να αντέξει η τωρινή κυβέρνηση.

Όπως δήλωσε σε συνέντευξή του στη Realnews, εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κάνει άμεσα μετασχηματισμό, θα μετρήσει τις δυνάμεις του με δύο-τρία γκάλοπ και αν δει ότι η δημοσκοπική κατάρρευση συνεχίζεται, θα πάει σε εκλογές, καθώς δεν θα τον συμφέρει.

«Τι θα κάνουν οι νέοι υπουργοί με κομμένα ΕΚΑΣ, με κομμένα επιδόματα νεφροπαθών, με διαλυμένο το σύστημα των δημόσιων νοσοκομείων από πλευράς προμηθειών;», διερωτάται ο κ. Λεβέντης.

Ο ίδιος, στη συνέντευξή του, υποστήριξε ότι το κακό που έκανε ο Γιάνης Βαρουφάκης ήταν ότι "έφαγε όλο το χρόνο μέχρι τον Ιούλιο και μετά αναγκάστηκε η Ελλάδα και ξεβρακώθηκε". Τόνισε μάλιστα ότι στις δύσκολες στιγμές, όταν ο Βαρουφάκης έκανε μεγάλες τρέλες, ο Σόιμπλε ήταν υπέρ της παραμονής της Ελλάδας στην ευρωζώνη.

Παράλληλα, για τον Σόιμπλε ο Βασίλης Λεβέντης τόνισε ότι «ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)