Κόμματα

18 Ιουλίου 2015 19:03

ΚΙΔΗΣΟ: Απαράδεκτες οι επιλογές Τσίπρα στον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Η νέα κυβέρνηση επ’ ουδενί θα ανταποκριθεί στις εξαιρετικά αυξημένες απαιτήσεις του ρόλου της, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος του ΚΙΔΗΣΟ.

-

Με ιδιαίτερα σκληρό ύφος σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΔΗΣΟ, Γιώργος Πεταλωτής, τον ανασχηματισμό στον οποίο προχώρησε ο Πρωθυπουργός.

«Ο πρωθυπουργός να σταματήσει να "παρασύρεται" σε απαράδεκτες επιλογές που απαξιώνουν και επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την χώρα μας», σχολίασε ο κ. Πεταλωτής εκ μέρους του ΚΙΔΗΣΟ.

Αναφερόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, υποστήριξε πως, «αποδεικνύει πως για μία ακόμη ότι φορά δεν αντιλαμβάνεται την κρισιμότητα των στιγμών και την ανάγκη να προχωρήσει η χώρα με άλματα».

Σύμφωνα με τον κ. Πεταλωτή, η κυβέρνηση αυτή, με τη νέα της σύνθεση, «επ’ ουδενί θα ανταποκριθεί στις εξαιρετικά αυξημένες απαιτήσεις του ρόλου της, όταν με προσωπική ευθύνη του κ. Τσίπρα, η χώρα έχασε πολύτιμο χρόνο σε μία δήθεν σκληρή διαπραγμάτευσή που επιβάρυνε τον Έλληνα πολίτη με δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)