Εκλογές

16 Ιανουαρίου 2015 14:42

Κόντρα Κυβερνητικού Εκπροσώπου-ΣΥΡΙΖΑ

Το επεισόδια στο Περιστέρι και η ομιλία Τσίπρα στη Ρόδο, προκάλεσαν νέα αντιπαράθεση μεταξύ κυβερνητικού Εκπροσώπου και ΣΥΡΙΖΑ.

-

Σε ανακοίνωση από το γραφείο του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, γίνεται λόγος για φαινόμενα εκτραχηλισμού που παρατηρούνται στη προεκλογική περίοδο, με πρωταγωνιστές που προέρχονται από τον ΣΥΡΙΖΑ, μηδέ του αρχηγού του εξαιρουμένου. Για τον λόγο αυτό ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφανος Αναγνώστου, προχώρησε στην εξής δήλωση:

«Μετά τις προκλητικές ύβρεις κατά του προσώπου του Πρωθυπουργού από τον διευθυντή του Ραδιοσταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, χθες γίναμε μάρτυρες δύο ακόμη θλιβερών επεισοδίων. Το πρώτο εκδηλώθηκε το απόγευμα με τραμπουκισμούς κατά του Γραμματέα της Ν.Δ. κ. Ανδρέα Παπαμιμίκου στο Περιστέρι. Και το επόμενο χθες το βράδυ με το διχαστικό και ρεβανσιστικό παραλήρημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Τσίπρα στην ομιλία του στη Ρόδο.

Καλούμε τον κ. Τσίπρα να σταματήσει την διχαστική τακτική και τα ρεβανσιστικά κηρύγματα και παράλληλα να αποδοκιμάσει ρητά και κατηγορηματικά τους διάφορους «παρατρεχάμενους» και τους τραμπούκους οι οποίοι πρωταγωνιστούν σε φαινόμενα λεκτικής και ωμής βίας που δυναμιτίζουν προεκλογικά το πολιτικό κλίμα.

Κανένας Έλληνας και καμιά Ελληνίδα δεν δίνουν το δικαίωμα στον κ Τσίπρα να εκπέμπει διχαστικά μηνύματα που διαχέουν εκδικητικό πνεύμα στην κοινωνία».

Στον κ. Στεφάνου η Κουμουνδούρου απάντησε με την εξής λακωνική δήλωση:

«Ο κ. Αναγνώστου για μια ακόμα φορά δεν σέβεται τον θεσμικό του ρόλο και λειτουργεί ως φερέφωνο της ΝΔ. Το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μήνυμα ενότητας και ελπίδας. Αυτό το κατανοούν πλήρως οι πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης».

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)