Κόμματα

21 Νοεμβρίου 2014 14:05

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην Ασημακοπούλου

Επίθεση στην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας για δήλωση που έκανε, εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ μέσω ανακοίνωσης που  εξέδωσε.

-


Επίθεση, μέσω ανακοίνωσης, εξαπέλυσε η αξιωματική αντιπολίτευση στην εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή δήλωσή της που ανέφερε ότι "η κυβέρνηση βιάστηκε να πει ότι η χώρα βγαίνει από το μνημόνιο".

"Η ομολογία της εκπροσώπου Tύπου της ΝΔ κ. Ασημακόπουλου ότι η κυβέρνηση «βιάστηκε να πει» ότι η χώρα «βγαίνει από το μνημόνιο» σηματοδοτεί την άτακτη κυβερνητική υποχώρηση από τη μεταμνημονιακή αφήγηση που προσπαθούσαν τόσο καιρό να καλλιεργήσουν.

Οι διαβεβαιώσεις από τα χείλη του κ. Σαμαρά για έξοδο της χώρας από το μνημόνιο τώρα χαρακτηρίζονται ως λάθος ακόμα και από τους πιο στενούς του συνεργάτες.

Το ερώτημα, όμως, παραμένει. Σε ποιες νέες απαιτήσεις των δανειστών συμφώνησε η κυβέρνηση ;» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ", αναφέρεται στην ανακοίνωση.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)