Πολιτική

Χθες 21:42 Τελευταία ενημέρωση : Χθες 21:58

ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του από τις προεδρικές εκλογές

Τι αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής για αποκλεισμό του από τις προεδρικές εκλογές του κόμματος

ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Η πρώτη αντίδραση μετά τον αποκλεισμό του από τις προεδρικές εκλογές
-

«Είμαι εδώ. Η φωνή μας είναι το συνέδριό μας». Αυτά αναφέρει σε ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης, μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποκλείσει από,τις εσωκομματικές εκλογές.

Ο πρώην πρόεδρος, με το σύνθημα πλέον «Είμαι εδώ», προφανώς δηλώνει ότι δεν παραιτείται της προσπάθειάς του να ανακτήσει την προεδρία του κόμματος και παραπέμπει στο Συνέδριο του κόμματος.

Δείτε την ανάρτησή του:

ΣΥΡΙΖΑ - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Η Κ.Ε. αποφάσισε τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας Κασσελάκη

Τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη αποφάσισε τελικώς σήμερα, με μεγάλη πλειοψηφία, η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

H εισήγηση να μην είναι υποψήφιος πρόεδρος ο Στέφανος Κασσελάκης εγκρίθηκε από την Κεντρική Επιτροπή, καθώς (σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες) 138 μέλη, από τα συνολικά 151 που ήταν παρόντα, ψήφισαν υπέρ του αποκλεισμού της υποψηφιότητας του πρώην προέδρου. Σημειώνεται ότι η ομάδα Πολάκη τήρησε στάσης αποχής.

Η συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής που πραγματοποιήθηκε σήμερα, σε εξαιρετικά τεταμένο κλίμα, ήρθε επί της ουσίας να επισφραγίσει το βαθύτατο εσωκομματικό ρήγμα που έχει πια ανοίξει μεταξύ «κασσελίστας» και «87» αλλά και τον δυνητικά διαλυτικό διχασμό που σκιάζει πια το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον δρόμο προς το συνέδριο του Νοεμβρίου.

Τα αντιμαχόμενα εσωκομματικά στρατόπεδα προσήλθαν στην κρίσιμη σημερινή συνεδρίαση ανταλλάσσοντας «πυρά» επί της διαδικασίας, με την πλευρά Κασσελάκη να θέτει ζήτημα απαρτίας και τους «87» από την άλλη πλευρά να καταγγέλλουν «προσπάθειες τορπιλισμού της διαδικασίας» που έχουν ως απώτερο στόχο «τη διάλυση και την απαξίωση» του ΣΥΡΙΖΑ.

Γεωργιάδης για Κασσελάκη: «Μία κομματική πλειοψηφία τον αποκλείει διότι ξέρουν ότι σε ανοικτές εκλογές θα τους κέρδιζε»

Τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη από τις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε στο Χ, ο Άδωνις Γεωγιάδης, κάνοντας λόγο για «αντιδημοκρατικό τρόπο αποκλεισμού του».

«Μία κομματική πλειοψηφία υφισταμένη πριν καν αυτός εκλεγεί για πρώτη φορά, τον αποκλείει διότι στην πραγματικότητα ξέρουν ότι, σε ανοικτές εκλογές, θα τους κέρδιζε», αναφέρει ακόμα ο κ. Γεωργιάδης. «Αυτοί οι άνθρωποι, με αυτή τη νοοτροπία, μιλούν τόσα χρόνια για Δημοκρατία κλπ Φαρισαίοι, Υποκριτές» προσθέτει.


Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Νεκρός 20χρονος οδηγός μηχανής

Καλαμάτα: Περαστικός άρπαξε τη λεία ληστή και οδήγησε στη σύλληψή του

Τροχαίο - Θάνατος πυροσβέστη: Θρήνος και ΕΔΕ για το δυστύχημα στον Ασπρόπυργο


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)