Πολιτική

Σήμερα 19:30

ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης: Κι εγώ εδώ είμαι...

Μία ανάρτηση... που "απαντά" στην ανάρτηση Κασσελάκη έκανε ο βουλευτής Χανίων. Τι αναφέρει για τις εκλογές για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ

ΣΥΡΙΖΑ - Πολάκης: Κι εγώ εδώ είμαι...
-


Ο κ. Πολάκης επιχείρησε με ασπρόμαυρη φωτογραφία προφίλ να κάνει μια ανάρτηση ανάλογη αυτής του έκπτωτου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ που λίγες ώρες πριν έκανε προαναγγελία υποψηφιότητας με το σύνθημα #Ειμαι_Εδω αφήνοντας αιχμές για την έλλειψη σοβαρής συζήτησης. «Καμιά σοβαρή κουβέντα θα πούμε;» είναι το ερώτημα που απευθύνει.

«Εγώ έχω βάλει υποψηφιότητα. Άλλος;» γράφει ο βουλευτής Χανίων.

Ο ίδιος ρωτά αν τα μέλη του κόμματος θα εγγυηθούν την ενωτική πορεία σταματώντας τις διχαστικές τοποθετήσεις ένθεν κακείθεν, αν θα γίνει συζήτηση για ξεκάθαρο προγραμματικό λόγο και τι χαρακτήρα θα έχει ο ΣΥΡΙΖΑ που θα προκύψει μετά τις εκλογές.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

«ΚΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΕΙΜΑΙ !!

Παρακατω….
1) Εγω εχω βαλει υποψηφιοτητα.

Αλλος;;

2)Καμια σοβαρη κουβεντα θα πουμε;;

    • Θα εγγυηθουμε την ενωτικη πορεία σταματωντας τις διχαστικες τοποθετησεις ενθεν κακειθεν;
    • Θα συζητησουμε για ξεκαθαρο προγραμματικο λογο σε συγκρουση με τη διαπλοκη,για αναδιανομη υπερ της εργασιας ,με ξεκαθαρες κοκκινες γραμμες στην εξωτερικη πολιτικη ,με δημοσιο ελεγχο σε μια τραπεζα τη ΔΕΗ και το ενα διυλιστηριο ,με προστασια δανειοληπτων και πρωτης κατοικίας, με ισχυρο κοινωνικο κρατος κρατος;
    • Θα ξεκαθαρισουμε πως δεν θελουμε ενα ΣΥΡΙΖΑ μικρο και περιθωριακο ή χρησιμο συμπληρωμα σε ελεγχόμενες κεντροαριστερές λυσεις ΑΛΛΑ ενα ΣΥΡΙΖΑ κορμο της προοδευτικης παραταξης με ισχυρες κοινωνικες συμμαχιες που θα αποτελεσει την εναλλακτικη ΛΥΣΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ,στο συστημα Μητσοτακη που κλεινει τον κυκλο του;;;»

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)