Πολιτική

Σήμερα 15:41

Ο ΣΥΡΙΖΑ “αδειάζει” τον Πέτρο Παππά για τις προγραφές

Η απάντηση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση, με το κόμμα να εκδίδει ανακοίνωση. Τι ανέφερε ο βουλευτής που ενόχλησε το κόμμα και τι περιλαμβάνει η ανακοίνωση που εκδόθηκε

Ο ΣΥΡΙΖΑ “αδειάζει” τον Πέτρο Παππά για τις προγραφές
-


Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τις εκλογές για την ανάδειξη νέοι πρόεδρου μίλησε ο βουλευτής του κόμματος, Πέτρος Παππάς.
«Δεν γνωρίζω, θα αποφασίσει ο ίδιος ποιος θα είναι ο κατάλληλος χρόνος για να το ανακοινώσει. Μην έχουν αμφιβολία, όσοι θεωρούν ότι δεν πρόκειται. Προφανώς και θα είναι υποψήφιος», ανέφερε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Πέτρος Παππάς, για το αν ο Στέφανος Κασσελάκης θα θέσει υποψηφιότητα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ερώτημα για το εάν έρχεται διάσπαση στο κόμμα μετά τις εκλογές ο Πέτρος Παππάς απάντησε: «Εγώ δεν θα διαφωνήσω ότι κάποια στελέχη δεν μπορούν να υπηρετήσουν το πολιτικό σχέδιο το οποίο έχει ο κύριος Κασσελάκης, το οποίο είναι εντολή της πλειοψηφίας του κόσμου. Δηλαδή η ριζική ανανέωση του ΣΥΡΙΖΑ και η δημιουργία μιας άλλης παράταξης. Ούτε νομίζω ότι μπορεί να συνυπάρξει ο Στέφανος Κασσελάκης με την Όλγα Γεροβασίλη η οποία κάνει δημόσιες προγραφές και λέει ότι θα καταβάλει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων της για να μην έχει ο Στέφανος Κασσελάκης άλλη ευκαιρία στη χώρα. Πού ακούστηκε αυτό το πράγμα; Μπορεί να εκστομίζεται αυτό το πράγμα από μια εκλεγμένη αντιπρόσωπο του ελληνικού λαού;».

«Όσοι δεν μπορούν να υπηρετήσουν το σχέδιο του Στέφανου Κασσελάκη δεν έχουν λόγο να είναι στο κόμμα», είπε σε άλλο σημείο ο Πέτρος Παππάς και κατέληξε πως νομίζει πως ο Σ. Κασσελάκης θα εκλεγεί πανηγυρικά στην εσωκομματική διαδικασία.

Η απάντηση από πλευράς ΣΥΡΙΖΑ ήταν άμεση, με το κόμμα να εκδίδει ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται χαρακτηριστικά πως «Ο διχαστικός λόγος και ο λόγος περί προγραφών δεν συνάδουν με τις καταστατικές μας αρχές και την ευθύνη των στελεχών του κόμματος, πόσο μάλλον των μελών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας. Ως εκ τούτου ο λόγος αυτός δεν είναι υπό οποιαδήποτε συνθήκη αποδεκτός.

Τα μέλη και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, με τον πλούτο των ιδεών και των απόψεών τους, και στις δημόσιες παρεμβάσεις τους, οφείλουν να υπηρετούν και να ενισχύουν τον κοινό, συνομολογημένο στόχο, όπως αυτός περιγράφεται στις συλλογικές μας αποφάσεις.

Ο ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία φιλοδοξεί και αγωνίζεται να ηγηθεί μιας μεγάλης προοδευτικής εκλογικής συνεργασίας, υπηρετώντας τα συμφέροντα της κοινωνίας.

Αυτή είναι η συλλογική μας απόφαση, αυτή οφείλουμε να υπηρετούμε όλοι και όλες»

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)

Ληστεία σε περίπτερο: “Κατέβασα τα ρολά και σώθηκα, αλλιώς...” (βίντεο)

Ιταλία - Κατάρρευση κτηρίου: Ξεκληρίστηκε η οικογένεια με τα δύο αδερφάκια

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)