Πολιτική

Σήμερα 13:16 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα 15:05

Καλαφάτης για Σαλμά: Ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός

Τι ανέφερε ο γενικός γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις με την διαγραφή του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας.

Καλαφάτης για Σαλμά: Ο ίδιος έθεσε τον εαυτό του εκτός
-

Την λακωνική δήλωση ότι «Ο κ. Σαλμάς με τις πράξεις του, έθεσε ο ίδιος εαυτόν εκτός των γραμμών της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νές Δημοκρατίας», έκανε ο Γραμματέας της Κονοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος Σταύρος Καλαφάτης, ο οποίος δεν δέχτηκε ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους.

Όπως είναι γνωστό, εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας τέθηκε σήμερα Δευτέρα 23.09 ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Μάριος Σαλμάς, όπως αποφάσισε και επίσημα μετά τη σημερινή της συνεδρίαση η Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας δεν έμεινε ούτε 5 λεπτά μέσα στην συνεδρίαση και αμσως αποχώρησε.

Ο ίδιος αποχωρώντας από τα γραφεία της Επιτροπής Δήλωσε: «Αν με διαγραφει ο κύριος Μητσοτακης γιατί αντέδρασα για τις περιουσίες που χάνονται για τα κόκκινα δάνεια,  επειδή αντιτάχθηκα στην γουοκ ατζέντα για τα ομόφυλα, επειδή του ζήτησα να ελέγξει τα καρτέλ στην ακρίβεια, τότε είναι τιμη μου. Αν όμως το κάνει για να στείλει μήνυμα σε άλλους, είναι απαράδεκτο. Αν χρησιμοποιείται ως πρόφαση το ότι ανεδειξα φωτογραφικό διαγωνισμό του υπουργείου Πολιτισμού που σκανδαλωδώς ανατέθηκε σε εταιρεία, τότε να δήλωσω και να θυμίσω ότι ο έλεγχος των βουλευτών και η απεριόριστη ελευθερία λόγου είναι συνταγματικό δικαίωμα και δεν είναι λόγος διαγραφής».

Ερωτηθείς αν θα παραδώσει την έδρα, σχολίασε: «Νομίζετε ότι πρέπει να σταματήσω να αγωνίζομαι για τους πολλούς»;

Ειδήσεις σήμερα:

Ευρυτανία: Χωριό έκανε πρόσκληση διαμονής σε πολύτεκνες οικογένειες και πήγαν (βίντεο)

Τροχαίο στην Κρήτη: Νεκρός πεζός που παρασύρθηκε από μηχανή

Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1: Δεν θα είμαι υποψήφια – Να κάνουμε τα πάντα για να μην κερδίσει ο Κασσελάκης

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)