Εκλογές

27 Φεβρουαρίου 2014 06:16

Οι «μνηστήρες» για την περιφέρεια κεντρικής Μακεδονίας

Ποια ονόματα έπεσαν στο τραπέζι σε σύσκεψη στη Χαριλάου Τρικούπη του γραμματέα Νίκου Ανδρουλάκη και στελεχών του ΠΑΣΟΚ από τη Μακεδονία...

-

Της Στεφανίας Μουρελάτου

Οι πρώην βουλευτές Εύα Καϊλή και Γιάννης Μαγκριώτης, ο υποψήφιος βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης το 2012 Χρήστος Παπαστεργίου και η καθηγήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΑΠΘ, Νιόβη Παυλίδου είναι σύμφωνα με πληροφορίες οι «εκλεκτοί» του ΠΑΣΟΚ για την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Στις αρχές της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να γίνει και η τελική επιλογή καθώς συγκροτήθηκε επιτροπή από στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη Μακεδονία, που θα κοιτάξουν όλες τις υποψηφιότητες, που έπεσαν στο τραπέζι.

Στη Ρώμη την Παρασκευή ο Βενιζέλος για τη φιέστα του Μάρτιν Σουλτς

Την Παρασκευή το βράδυ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μεταβαίνει στη Ρώμη, όπου Παρασκευή και Σάββατο θα γίνει η μεγάλη φιέστα του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος για την επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα του υποψηφίου για την Κομισιόν, Μάρτιν Σουλτς.

Την Παρασκευή ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης θα συνυπογράψει με τους ομολόγους του των λοιπών κομμάτων, που μετέχουν στη σοσιαλιστική οικογένεια, το πολιτικό μανιφέστο του Μάρτιν Σουλτς.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)