Φθιώτιδα

20 Μαΐου 2024 15:26

Λαμία - Σχολικά γεύματα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φωτιά στο εργοστάσιο

Λεπτομερής αναζήτηση των αιτιών της ξαφνικής φωτιάς ζητά να συμβεί η ανώτατη εισαγγελέας της χώρας. Ποια σενάρια εξετάζουν οι αστυνομικές και εισαγγελικές Αρχές.

Λαμία - Σχολικά γεύματα: Παρέμβαση του Αρείου Πάγου για τη φωτιά στο εργοστάσιο
-

Παραγγελία προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας για να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς η οποία κατέστρεψε ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας, απέστειλε η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γεωργία Αδειλίνη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου αναφέρει: «Παρακαλούμε να διερευνηθούν τα αίτια της πυρκαγιάς που, σύμφωνα με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου, κατέστρεψε την Κυριακή 19-5-2024 ολοσχερώς το εργοστάσιο της εταιρείας «Γιαννίτση» στη βιομηχανική περιοχή της Λαμίας σε συνάρτηση με το γεγονός της εμπλοκής του συγκεκριμένου εργοστασίου με τα σχολικά γεύματα που οδήγησαν στο νοσοκομείο μαθητές δημοτικών σχολείων, λόγω μαζικής τροφικής δηλητηρίασης. Και να μας ενημερώσετε σχετικά».

Υπενθυμίζεται πως η εταιρία εμπλέκεται στην υπόθεση με τα κρούσματα γαστρεντερίτιδας από σχολικά γεύματα.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΟΚ – Τούμπα: Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί στην απονομή (εικόνες)

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Το θύμα δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη του πρώην άντρα της

Ιράν - Ραϊσί: Ο θάνατος του προέδρου και η διεθνής ανησυχία

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)