Υγεία

11 Σεπτεμβρίου 2024 22:45

Θεσσαλονίκη: Μάχη για την ζωή του δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του παιδιού τους που επίσης παρασύρθηκε μαζί με τους γονείς του από τον άνδρα που οδηγούσε σε κατάσταση μέθης

Θεσσαλονίκη: Μάχη για την ζωή του δίνει το ζευγάρι που παρασύρθηκε από μεθυσμένο οδηγό
-

Μάχη για τη ζωή τους δίνουν ο 37χρονος πατέρας και η 34χρονη έγκυος σύζυγός του, που μαζί με το τρίχρονο παιδί τους παρασύρθηκαν από οδηγό, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, στη συνδετήρια οδό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης – Πολυγύρου με την Περαία, στο ύψος των εγκαταστάσεων ιδιωτικού ΚΤΕΟ.

Ο 37χρονος πατέρας και η 34χρονη μητέρα, η οποία βρίσκεται στον 5ο μήνα εγκυμοσύνης, νοσηλεύονται διασωληνωμένοι σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ αναμένεται να υποβληθούν σε χειρουργεία. Σε καλή κατάσταση νοσηλεύεται το παιδί τους.

Το ζευγάρι και το ανήλικο παιδί τους περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, όταν ο οδηγός του αυτοκίνητου, που είχε κατεύθυνση την περιοχή της Θέρμης, εικάζεται ότι έχασε τον έλεγχο του οχήματος, ανέβηκε στο πρανές του δρόμου και τους χτύπησε. 

Η μητέρα του οδηγούφέρεται να είπε: «Ο γιος μου με κάλεσε στο τηλέφωνο και μου είπε “μαμά, δεν θα το πιστέψεις, χτύπησα 3 άτομα με το αυτοκίνητο”. Ήταν σε σοκ. Είναι και αυτός χτυπημένος, αλλά δεν κινδυνεύει. Ελπίζω οι άνθρωποι να τα καταφέρουν».

Σημειώνεται πως, ο οδηγός βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης, γεγονός το οποίο προκύπτει, με βάση τη σχετική εξέταση στην οποία υπεβλήθη ο οδηγό Πρόκειται για 46χρονο, ο οποίος συνελήφθη κι αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα πρωτοδικών.

Ειδήσεις σήμερα:

Βόλος: Μάνα κατήγγειλε τον γιο της για να τον “σώσει”

Μεταναστευτικό - Μητσοτάκης από τη Βιέννη: Δεν θα επωμιστούμε δυσανάλογα μεγάλο βάρος (εικόνες)

Βιετνάμ: Εκατοντάδες νεκροί από τον τυφώνα Γιάγκι (εικόνες)


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)