Υγεία

Σήμερα 11:28

Αγρίνιο - Παράσυρση 12χρονης: “Μάχη” στην ΜΕΘ για την ζωή του δίνει το παιδί (εικόνες)

Ώρες αγωνίας για το άτυχο κορίτσι, που νοσηλεύεται διασωληνωμένο. Υπο ποιες συνθήκες τραυματίστηκε η 12χρονη από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Αγρίνιο - Παράσυρση 12χρονης: “Μάχη” στην ΜΕΘ για την ζωή του δίνει το παιδί (εικόνες)
-

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση παραμένει, νοσηλευόμενη στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, η 12χρονη που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο, το Σάββατο το πρωί, στο Καινούριο Αιτωλοακαρνανίας.

Η οικογένεια του κοριτσιού έχει εναποθέσει τις ελπίδες της στους θεράποντες ιατρούς και ταυτόχρονα παρακαλάει για ένα θαύμα, ώστε να αναταχθεί η κατάσταση της υγείας της 12χρονης, που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην ΜΕΘ.

Βάσει της ενημέρωσης της οικογένειας του κοριτσιού από τον επικεφαλής της ΜΕΘ Παίδων, Ανδρέα Ηλιάδη, παραμένει κρίσιμο το επόμενο 48ώρο για να υπάρξει σαφέστερη εικόνα για την εξέλιξη της υγείας της.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, το κορίτσι επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο κοντά στο σπίτι του και τότε ένα αυτοκίνητο με κατεύθυνση προς το Αγρίνιο το χτύπησε και το παρέσυρε, τραυματίζοντας το κυρίως στο κεφάλι.

Τροχαίο - 12χρονη - Αγρίνιο

Τροχαίο - 12χρονη - Αγρίνιο

Κλήθηκε άμεσα ασθενοφόρο και το παιδί διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Απο εκεί, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στην ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου στο Ρίο.

Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το τροχαίο διενεργεί η Τροχαία Αγρινίου.

Ειδήσεις σήμερα:

ΣΥΡΙΖΑ - Τζάκρη: Ο Κασσελάκης θα “σαρώσει” το... “Βατικανό” της ΚΕ (βίντεο)

Πετρέλαιο θέρμανσης: Το επίδομα, τα κριτήρια και οι αλλαγές

ΠΑΣΟΚ - Η “επόμενη μέρα”: Τα μηνύματα Ανδρουλάκη μετά την επανεκλογή του

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)

Τελευταία Videos