Υγεία

10 Σεπτεμβρίου 2024 18:07

Ρέθυμνο: Αποσωληνώθηκε ο κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε και του έκοψαν την γλώσσα

Πως βαίνει η κατασταση της υγείας του, τι λένε οι γιατροί του Νοσοκομείου όπου διακομίστηκε. Ποια η εξέλιξη από τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Ρέθυμνο: Αποσωληνώθηκε ο κτηνοτρόφος που πυροβολήθηκε και του έκοψαν την γλώσσα
-

Αποσωληνώθηκε ο 69χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος δέχθηκε την αιματηρή επίθεση μέσα στο ποιμνιοστάσιό του στο Βιλανδρέδο Ρεθύμνου, την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη, ο 69χρονος κτηνοτρόφος, ο οποίος αποσωληνώθηκε σήμερα Τρίτη 10.09 το πρωί και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας υπό την πλήρη παρακολούθηση των γιατρών.

Την ώρα που οι έρευνες των Αρχών για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών της αιματηρής ενέδρας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, σοκ εξακολουθεί να προκαλεί η αγριότητα της επίθεσης, καθώς οι δράστες βασάνισαν το θύμα τους και του έκοψαν τη γλώσσα. Η γλώσσα του κτηνοτρόφου κόπηκε εγκάρσια από αιχμηρό αντικείμενο ενώ ο 69χρονος φέρεται να έδειξε αντίσταση στην αγριότητα των δραστών.

Ρέθυμνο - Επίθεση - κτηνοτρόφος

Το χρονικό της κτηνωδίας

Ο άτυχος κτηνοτρόφος πήγε περίπου στις 06.30 το πρωί της Παρασκευής 06.09 στο ποιμνιοστάσιό του, το οποίο βρίσκεται μόλις 500 μέτρα έξω από το χωριό στο οποίο κατοικεί. Άνοιξε την μπροστινή πόρτα της αποθήκης, μπήκε στο εσωτερικό και στη συνέχεια άνοιξε την πίσω πόρτα για να ποτίσει τα ζώα του. Εκεί βρίσκονταν κρυμμένοι οι δράστες οι οποίοι αποκαλύφθηκαν, τον πυροβόλησαν τραυματίζοντάς τον στα πόδια και το χέρι, του έκοψαν τη γλώσσα και τράπηκαν σε φυγή αφήνοντάς τον αιμόφυρτο. Εκείνος από το κινητό του τηλεφώνησε στον γιο του, ο οποίος έτρεξε στο σημείο μαζί με τους δύο αδερφούς του και ειδοποίησε τις αρχές.

Ρέθυμνο - Επίθεση - κτηνοτρόφος

Ειδήσεις σήμερα:

Αυξήσεις αποδοχών - Μειώσεις φόρων: 14 απαντήσεις για δικαιούχους, κριτήρια και μέτρα

ΣΥΡΙΖΑ - Κασσελάκης: Οι επόμενες κινήσεις και τα διλήμματα

Οικονομία και κοινωνία... μεγέθη αλληλένδετα

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)