Υγεία

09 Σεπτεμβρίου 2024 21:29

Βόλος: Αίρεται η απαγόρευση κολύμβησης, “καθαρές” οι εργαστηριακές αναλύσεις του νερού

Τη λήξη της περιπέτειας των κατοίκων και επισκεπτών της Μαγνησίας σηματοδοτεί με την ανακοίνωσή του το Κεντρικό Λιμεναρχείο, παρ' όλο που οι αλυσιδωτές οικονομικές επιπτώσεις είναι μη αναστρέψιμες.

Βόλος: Αίρεται η απαγόρευση κολύμβησης, “καθαρές” οι εργαστηριακές αναλύσεις του νερού
-

Άρση της απαγόρευσης κολύμβησης σε παραλίες της ευρύτερης περιοχής του Βόλου ανακοινώθηκε σήμερα Δευτέρα 09.09, σε επίσημη ανακοίνωση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου.

Συγκεκριμένα, επιτρέπεται πλέον να κολυμπούν οι λουόμενοι σε όλες τις ακτές από την Αγριά μέχρι και τον Άγιο Γεώργιο Κυνηγών, καθώς θεωρείται παρελθόν το πρόβλημα το οποίο είχε προκύψει με τα νεκρά ψάρια τα οποία κατέληξαν στον Παγασητικό, και με τις ανησυχίες οι οποίες είχαν εκφραστεί για πιθανή μόλυνση των νερών της θάλασσας.

Η απόφαση του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου να επιτρέψει και πάλι την κολύμβηση ελήφθη μετά από ανακοίνωση αποτελεσμάτων εργαστηριακών αναλύσεων οι οποίες έδειξαν ότι τα νερά στις ακτές του Παγασητικού είναι κατάλληλα, καθαρά, εξαιρετικής διαύγειας και απαλλαγμένα από επιβαρύνσεις από τα τελευταία γεγονότα.

Παράλληλα, δόθηκε εντολή τόσο στον Δήμο Βόλου, όσο και στον Οργανισμό Λιμένος Βόλου να αφαιρέσουν και να απομακρύνουν τις πινακίδες με τις σημάνσεις περί απαγόρευσης της κολύμβησης στις συγκεκριμένες ακτές.

Ειδήσεις σήμερα:

Παιδιά: Μπανάνες, γιαούρτι και βρώμη αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης Διαβήτη

Παλαιό Φάληρο - Απόπειρα γυναικοκτονίας: Νόμιζε ότι την σκότωσε και κάλεσε την Αστυνομία, αλλά...

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Τα μέτρα, η ακρίβεια και οι νέες τεχνολογίες (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)