Γενικά

23 Δεκεμβρίου 2018 18:08

Πριν πεθάνει πήρε στη μικρή γειτόνισσά του δώρα για τα επόμενα 14 Χριστούγεννα (βίντεο)

Συγκινεί η ιστορία ηλικιωμένου που φρόντισε να εξασφαλίσει δώρα για τη γειτόνισσά του, η οποία είναι μόλις 2 ετών, μέχρι αυτή να γίνει 16.

Πριν πεθάνει πήρε στη μικρή γειτόνισσά του δώρα για τα επόμενα 14 Χριστούγεννα (βίντεο)
-

Μία διαφορετική χριστουγεννιάτικη ιστορία έλαβε χώρα σε μια γειτονιά της Ουαλίας, όπου ένας ηλικιωμένος άνδρας πήρε δώρα για 14 χρόνια στην μόλις 2 ετών γειτόνισσά του, λίγο πριν πεθάνει.

Ήταν λίγο λιγότερο από 90 ετών ο Κεν και τα τελευταία δύο χρόνια απέκτησε στενή σχέση και ιδιαίτερη αγάπη για την μικρή γειτόνισσά του.

Την περασμένη Δευτέρα η κόρη του εκλιπόντος πια Κεν μπήκε στο σπίτι της οικογένειας της πιτσιρίκας με μια έκπληξη στα χέρια της.

«Ο ηλικιωμένος γείτονάς μας πέθανε πρόσφατα. Πριν από λίγο ήρθε η κόρη του κρατώντας έναν τεράστιο πλαστικό σάκο», έγραψε ο πατέρας της μικρής στο Twitter, όπου ανήρτησε και κάποιες φωτογραφίες με τα δώρα, συμπληρώνοντας:

«Μέσα στο σάκο ήταν όλα τα χριστουγεννιάτικα δώρα που αγόρασε για τη ΔΙΚΗ μας κόρη για τα επόμενα 13 χρόνια».

Λίγο αφού έκανα την παραπάνω ανάρτηση, έκανε και μία δεύτερη, γράφοντας: «μέτρησα λάθος. Είναι 14 τα δώρα».

δώρα - επόμενα 14 χρόνια - γειτόνισσα

«Μας έλεγε πάντα ότι θα ζούσε μέχρι τα 100 του χρόνια, οπότε αυτά τα δώρα θα τον πάνε μέχρι τα 16α Χριστούγεννα της μικρής μας», έγραψε ο ίδιος, που εξήγησε ότι ο ίδιος και η γυναίκα του ήθελαν να κρατήσουν όλα τα δώρα για κάθε χρόνο, όμως δεν ήξεραν ποιο είναι για κάθε ηλικία της.

Φυσικά, δεν άντεξαν και άνοιξαν ένα από τα δώρα, που ήταν ένα χριστουγεννιάτικο βιβλίο.

Αφού η ιστορία του Κεν έγινε viral, ο γείτονάς του έγραψε κι άλλα γι’αυτόν τον ευγενικό άνδρα.

«Ο Κεν ήταν πρώην διασώστης δύτης, άνθρωπος της θάλασσας, ξυλουργός και φούρναρης. Την πρώτη φορά που τον είδαμε ήταν σε μια σκάλα ακριβώς απέναντι από το σπίτι μας. Ήταν στο πάνω πάνω σκαλί της. Ήταν 83 τότε», έγραψε ο άνδρας.

Όμως ο ηλικιωμένος ήταν πολλά παραπάνω. Έπαιζε ακορντεόν, ενώ στα 85 του αποφάσισε να σταθεί όρθιος πάνω σε μικρό αεροπλάνο που πέταξε πάνω από την πόλη Swansea. Φυσικά, η ιστορία του έγινε θέμα στις τοπικές εφημερίδες.

δώρα - επόμενα 14 χρόνια - γειτόνισσα

Ο ηλικιωμένος, όμως είχε και «ζεστή» καρδιά. «Ο σκύλος μας τον αγαπούσε», έγραψε ο πατέρας, εξηγώντας ότι ο γείτονάς του έφερνε συνέχεια μπισκότα στο σκύλο του.

Και φυσικά είχε αδυναμία στην δίχρονη κόρη του, η οποία μέχρι τα 16 της θα παίρνει τα δώρα του.

Και μπορεί τώρα να είναι πολύ μικρή για να θυμάται την καλοσύνη του, όμως χιλιάδες κόσμου διάβασαν γι’αυτήν και αυτό θα κάνει και η πιτσιρίκα όταν μεγαλώσει.

 

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)