Γενικά

28 Απριλίου 2014 00:00

Ο δήμαρχος χούφτωσε τη βασίλισσα Μάξιμα

Σάλο έχει προκαλέσει στην Ολλανδία η απρεπής χειρονομία του 64χρονου Ντε Γκράαφ προς τη 42χρονη σύζυγο του Βασιλιά Βίλεμ-Αλεξάντερ.

-

«Δε θυμάμαι να έκανα κάτι τέτοιο», υποστήριξε ο δήμαρχος του Amstelveen (προάστιο του Άμστερνταμ), όταν πολιορκήθηκε από δημοσιογράφους που τον ρωτούσαν επίμονα εάν το «χούφτωμα των βασιλικών οπισθίων» ήταν εσκεμμένο ή όχι.

Ωστόσο το βίντεο που τράβηξε ένας αμερικανός δημοσιογράφος και το ανέβασε στο διαδίκτυο καίει τον 64χρονο δήμαρχο Φρεντ Ντε Γκράαφ, ο οποίος δεν αντιστάθηκε στα κάλλη της 42χρονης βασίλισσας Μάξιμα.

Το περιστατικό συνέβη στη διάρκεια των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της «Ημέρας του Βασιλιά», με τον Βίλεμ-Αλεξάντερ να είναι λίγα μέτρα μακρύτερα.

Σε μία κίνηση αβροφροσύνης ο Φρεντ Ντε Γκραάφ απλώνει το χέρι του και ακουμπάει τα οπίσθια της βασίλισσας Μάξιμα, καθώς εκείνη χαιρετάει το πλήθος.

«Της έπιασε τον κ***» ακούγεται μία φωνή από το πλήθος, στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο και έκτοτε έχει πυροδοτήσει ποικίλα σχόλια στην Ολλανδία.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)