Παράξενα

Χθες 17:44

Σύνταγμα: Αρουραίοι “κόβουν βόλτες” στην Πλατεία (βίντεο)

Αρουραίοι κόβουν βόλτες σε ώρα αιχμής στην ''καρδιά'' της Πρωτεύουσας ''απολαμβάνοντας'' τη βόλτα τους μαζί με τουρίστες και περαστικούς οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα μάτια τους.

Σύνταγμα: Αρουραίοι “κόβουν βόλτες” στην Πλατεία (βίντεο)
-

Εικόνες και πλάνα που δυσφημούν την «βιτρίνα» της Αθήνας και συγκεκριμένα την Πλατεία Συντάγματος απαθανάτισε η κάμερα του Cretaone.gr κατ’ αποκλειστικότητα με πρωταγωνιστές… ποντίκια!

Αρουραίοι κόβουν… βόλτες σε ώρα αιχμής στην «καρδιά» της Πρωτεύουσας «απολαμβάνοντας» τη βόλτα τους μαζί με τουρίστες και περαστικούς οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν στα… μάτια τους.

Ένα σκηνικό που δεν τιμά την ιστορική Αθήνα και πλέον αυτοί που έχουν επωμιστεί την ευθύνη να είναι η πρωτεύουσα μια φιλική και «πράσινη» πόλη θα πρέπει να πράξουν τα αυτονόητα και να τροποποιήσουν ίσως το σχεδιασμό τους.

Μία πλατεία η οποία για πολλούς έχει αφεθεί στην… τύχη της σε μία περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας η κίνηση είναι αυξημένη λόγω και των ξένων επισκεπτών που βρίσκονται ακόμα στη χώρα μας.
Εικόνες που σε αποτρέπουν όχι απλά να καθίσεις για να απολαύσεις την… δίχως καμία αμφιβολία «αύρα» της πλατείας αλλά και να περπατήσεις μόλις πέσει το φως της ημέρας.

Πηγή:cretaone.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Ο Ερντογάν απολαμβάνει φραπέ σε καφετέρια στην Άγκυρα (βίντεο)

Λίβανος - Κατασκευάστρια βομβητών: Οι ασύρματοι που εξερράγησαν δεν παράγονται εδώ και δέκα χρόνια

Μαρινάκης για κόκκινα δάνεια: Οι βουλευτές πρέπει να ρωτούν και οι υπουργοί να απαντούν


12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)