Παράξενα

10 Σεπτεμβρίου 2024 00:00

Κύπρος: Της έκανε πρόταση γάμου σε συναυλία του Ed Sheeran (βίντεο)

Το συναρπαστικό στιγμιότυπο στο οποίο ο δημοφιλής τραγουδιστής σταματά το τραγούδι του και ρωτάει: "Κάποια λιποθυμά ή μήπως... αραβωνιάζεται;"

Κύπρος: Της έκανε πρόταση γάμου σε συναυλία του Ed Sheeran (βίντεο)
-

Σάρωσε ο διάσημος σταρ ερμηνευτής Ed Sheeran στις δύο συναυλίες τις οποίες έδωσε στην Κύπρο, με το κοινό να γεμίζει ασφυκτικά τον χώρο και να τον αποθεώνει. Κι ο ίδιος όμως ανταπέδωσε με όλη του την ενέργεια, μιλώντας λίγο ελληνικά, συνεχίζοντας ακάθεκτος να παίζει και να τραγουδάει παρά τον μικροτραυματισμό τον οποίο έπαθε στο χέρι του από τις χορδές της κιθάρας του, και σε γενικές γραμμές ξεσηκώνοντας τους πάντες με τις πολλές επιτυχίες του. Και κάποια στιγμή έγινε και μάρτυρας μιας πολύ ρομαντικής στιγμής ενός ζευγαριού.

Μια πρόταση γάμου έλαβε χώρα στην αρένα, με μουσική υπόκρουση τα τραγούδια του. Ο Ed Sheeran ο οποίος φαίνεται ότι έχει μάτι “γερακιού”, την ώρα που τραγουδούσε το "Lego House" αντιλήφθηκε από τη σκηνή ότι κάτι γίνεται, σταμάτησε το τραγούδι, κι επειδή δεν ήταν σίγουρος, ρώτησε από το μικρόφωνο: "Κάποιος λιποθυμάει ή κάποιος αρραβωνιάζεται"; Όταν του είπαν "αρραβωνιάζεται", έστειλε και τις ευχές του από σκηνής στο ζευγάρι, στο οποίο σίγουρα η συγκεκριμένη στιγμή θα μείνει αξέχαστη σε όλη τους τη ζωή.

@totis_bih @Ed Sheeran #lovestory ? original sound - Totis_bih

Ειδήσεις σήμερα:

Παιδιά: Μπανάνες, γιαούρτι και βρώμη αυξάνουν τον κίνδυνο εμφάνισης Διαβήτη

Παλαιό Φάληρο - Απόπειρα γυναικοκτονίας: Νόμιζε ότι την σκότωσε και κάλεσε την Αστυνομία, αλλά...

Χατζηδάκης στον ΑΝΤ1: Τα μέτρα, η ακρίβεια και οι νέες τεχνολογίες (βίντεο)

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)